Lasten vedenpitävät talvirukkaset | Winterwear for the little ones

lauantai 21. marraskuuta 2015

/My son got a chance to test his new mittens when the snow finally arrived./


Anteeksi vaan tavanomaisesta poikkeavan informativiinen otsikko. Ajattelin, että koska osa lukijoistani käy mieluusti lueskelemassa vain sisustusjuttuja täältä, niin tällainen otsikko säästänee monelta aikaa ja vaivaa... :)

Tänään siis aiheena kaikille meille lapsiperheellisille hyvinkin ajankohtainen aihe. Ainakin tällä Oulussa satoi nimittäin eilen maahan ensimmäistä kertaa sellainen lumi, joka näyttää tulleen jäädäkseen. Tähän asti Jamppakin on ulkosalla temmeltänyt halpiskintaissaan, sillä tarhassa on joka tapauksessa vedetty kinttaiden päälle kurarukkaset, kun on näin pitkälle syystalveen edetty, ja aina vaan on ollut yhtä sateista. Kun lumi saapui nyt lapsia ilahduttamaan, saavat kurarukkaset jäädä odottelemaan kevättä, ja käteen on syytä valita vedenpitävät talvirukkaset. Ja mistäpä muualta sellaisten aatelisto löytyy kuin Reimalta. Olen joka talvi vannonut ulkopukeutumisessa Reiman, ja nimenomaan Reimatecin mallien nimeen, sillä niissä lapsi säilyy takuuvarmasti kuivana ja lämpöisenä. Uusi talvihaalari korkattiinkin jo pari päivää ennen lumen maahan jäämistä. Rukkaset pääsivät sen sijaan vasta nyt testiin tositoimissa, kun lumesta riehaantunut pikkumies suuntasi heti ulos päästyään määrätietoisesti lähimpään lumikasaan.
Hetken aikaa ihmeteltyään alkoi tositoimet, joihin sisältyi mm. nyrkkeilyottelu lumikasan kanssa (hän oli kuulemma hirviö joka moukaroi lumilinnaa), lumiukkeleiden ja pallojen rakentelu ja loppuviimein lumikakkukylän väsääminen. Homman kruunasi reippaat lumityöt omalla pikku lumikolalla. Ja ei kuulemma sormia palellut, kun äiti tätä useampaan otteeseen tivasi. 
Sisälle palattuamme rukkaset olivat edelleen sekä sisältä, että ulkoa täysin kuivat. Melkoinen mysteeri minulle, mutta ei suinkaan haittaa. Näiden kanssa ei nähtävästi enää tarvita kakkosvararukkasia siltä varalta, että aamupäivän ulkoilussa kastuneet käsineet olisivat edelleen kuivamassa iltapäivällä. Suosittelen. 

Nyt Reimalla on muuten meneillään kampanja, jossa kaikki lasten käsineet ovat -25 % alennuksessa. Nämä Jampankin testaamat ja hyväksi havainnoimat Suunta-rukkaset maksavat marraskuun loppuun kestävän tarjoushinnaston mukaan vain 26,21e. Vielä perinteisemmän malliset Ote- rukkaset irtoaa jo reilulla parillakympillä. Kannattaa siis pitää kiirettä ennenkuin koot loppuvat. 

*Rukkaset saatu testiin Reimalta. *


(* Linkit kaupallisia linkkejä.)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)