Jouluinen kynttiläasetelma | Candles

tiistai 24. marraskuuta 2015

/So I started it a bit early. Again. The Christmas season at home I mean./

Kuinka monta kuvaa sitä voikaan napsia yhdestä kynttiläasetelmasta? Nähtävästi aika monta, jos siitä sattuu tulemaan mieleinen. Koska ensi viikonloppuna on aika viettää pikkujouluja päätin siis kaivella joulukätköni esiin jo viikkoa etuajassa. Itseni tuntien haluan kuitenkin riisua joulun pois jo heti vuoden viimeisinä päivinä, niin jatketaan sitä nyt sitten täältä päästä, kun vielä löytyy intoa katsella koristeita.

Mustavalkoisen kodin joulukaan ei mitää suurta väri-ilottelua ole, mutta muuten kyllä tavalliseen poikkeavaa runsautta. Keräilin siis sinne tänne lempikoristeitani, ja tälle mustalle metallitarjottimelle päätyi Iittalan Nappula-kynttilänjalat, sekä viime jouluna ostetut Tine K:n pikkukuuset, sekä House Doctorin (kuusen)koristeet.
Joko te olette aloittaneet?(Linkit kaupallisia linkkejä.)

4 kommenttia

 1. Ihana asetelma. Minäki voisin haluta tuollaisia kuusikoristeita kynttilöiden kaveriksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ostin omani viime vuonna Lifestylenordicista, eli sinne siis. Ainakin noita palloja on tänäkin vuonna myynnissä. :)

   Poista
 2. ihana asetelma. itse hypistelin noita palloja eilen sokoksella, mutta ostinkin nuukuuksissani vain pienen mustan kuusen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustasta kuusesta minäkin viime jouluna haaveilin, mutta mies torppasi ajatuksen ihan tykkänään. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)