Rennompi pitsihame

keskiviikko 19. elokuuta 2015

Mitä näette kuvassa?
No mutta sehän on päivänselvää. Kolmevuotiaan kuvausassistentin sormet. Niin, ja allekirjoittaneen koivet. Ja onhan siinä se pitsihamekin. Joskus (aina) nämä kuvausolosuhteet ovat hieman haastavat. Niinkuin silloin kun aurinko paistaa suoraan päin naamataulua, ja voi pitää vain toista silmää auki.
Tai kun asiastaan aina yhtä innostuneen miespuolisen kuvaajan mielestä jos jotain jätetään kuvasta pois, se on kengät. ??!!?
Ja kun lopulta meininki on, että ihan sama, niin vedetään vaan suosiolla ne arskat päähän ja suoritaan se tuulessa liehuva letti korvan taakse piiloon.
Onneksi muoti- ja tyylit eivät ole blogini pääaihealue. Olisi siinä teillä muuten kestämistä. Mutta asianahan oli siis vaan kertoa, että jo talven alennusmyynneistä ostettu musta pitsihame on saanut roikkua kaapissa tyhjänpanttina, kun se on tuntunut liian juhlavalta arkeen. Päätinpä siis koettaa parittaa sen ihan vaan harmaan pellavaisen T-paidan kanssa liiallista juhavuutta karsimaan. Onnistuiko vai menikö metsään? Noh, ei se aina ole niin justiinsa. Viime ja tällä viikolla olen kyllä ottanut ilon irti tästä intiaanikesästä ja pukeutunut joka päivä töissä hameeseen, Ihanan helppoa, kun ei tarvitse paljon miettiä aamuisin. Sen kun kiskaisee hameen pariksi jonkun yläosan, niin sillä tarkenee.

                    T-paita / Lindex   Hame / Mango   Kengät / Esprit  (Laukku / Kreikasta)


ps. Ei sitten puhuta siitä(kään), mikä siinä ranteessa on... Kävin tänään lääkärissä erinäisten oireiden vuoksi, ja sain kehotuksen seurata sykettä pari päivää koko ajan. Että Polar M 400:han se siinä

6 kommenttia

 1. Polar M400 näyttää todella hyvältä. :)
  Toivottavasti kaikki on mallillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin, kävin tosiaan eilen työterveydessä pitkittyneen flunssan takia ja huolestuivat kun sydän laukkasi kuin ravihevosella, nyt sitten seuraillaan tarvitaanko kuinka paljon lisätutkimuksia.

   Poista
 2. Ihana asu, toimii todella hyvin! Itsekin olen ottanut töissä ilon irti ja käyttänyt hameita ja sandaaleita. :)

  VastaaPoista
 3. Minä voisin kopioida tuon asun, sykemittaria myöten :D Erityisesti tykästyin kenkiin, olin ihan unohtanut että espritillä on kivoja kenkiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esprit:n kengät ovat itseasiassa vielä tosi mukavia. Täällä meilläpäin niitä vaan ei oikein saa mistään, ja pitää aina tilata nettikaupan puolelta.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)