Sisustusvieraisilla ja synttäreillä

torstai 30. heinäkuuta 2015

Olen kerran aiemmikin kuvaillut blogiin äitini kotia, mutta kun harmaat aivosoluni eivät kanna niin kauas, että muistaisin jäikö kuvat blogimuuton takia vanhaan osoitteeseen, niin ajattelin nyt täräyttää tänne taas muutaman otoksen, joita tuli näpsittyä pikkupokkarilla viikko sitten kummipoikani synttäreillä.
Jo eteisessä vieraita tervehtii erinäinen liuta enkeleitä ja muita kimaltavia esineitä. Äitini sisustusvärit ovat valkoinen ja harmaa, joita ryydittää erinäiset krominväriset yksityiskohdat.
Päämakuuhuone on suuri ja yksinkertainen, ja ihailenkin äitini kykyä pitää sisustus simppelinä, kun itsellä meinaa aina välillä vähän mopo karata käsistä yksityiskohtien runsauden kanssa.
Pieniä asetelmia ja koristuksia kuitenkin löytyy sieltä täältä.
Olohuoneen Lokki-valaisin oli suosikkini jo lapsena, ja se onkin ainoita alkuperäiskalusteita lapsuudenkodissani. Kymmenisen vuotta sittenhän äitini teetti kerrostalohuoneistoonsa täyden pintaremontin, ja pisti samalla kalustuksen vaihtoon. Olohuoneen nurkasta pilkottaa sisäänkäynti minun vanhaan huoneeseeni, joka nyttemmin toimii kotikonttorina ja vierashuoneena.
Vierashuoneen katosta löytyy koristeellinen hapsuvalaisin, johon minä törmään joka kerta. Olen tainnut muutaman keskustelun käydä äitini kanssa valaisimien ripustuskorkeudesta.
Olohuone yhdistyy ruokailutilaan, jonka ääressä ruokaillaan yleensä vain isompina juhlapäivinä.
Ja olihan niitä synttäritarjoiluja. Suurin osa huomaavaisesti gluteenittomassa muodossa.
Keittiön puolelta ei juhlapäivinä kannata laajempia kuvakulmia suunnitellakaan. Kuten varmaan kaikilla, juhlien aikaan pöydät tursuilevat tarjottimia ja käytettyjä lautasia. Tasoille oli katettu kahvit aikuisille  vieraille, ja keittiön ruokapöydältä löytyi puolestaan tämä...
Onnea vielä kummipojalle! 7v. ja koulu-ura edessä.

4 kommenttia

 1. Mikä tuo pin it-juttu on? :)
  Sulla on kyllä taito hyppysissä kuvaamisen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvan yllä leijailevasta Pin It-nappulasta saa siis helpoiten suoraan lisättyä kuvan omiin Pinterest-kansioihinsa, jos haluaa. Omat tekniset taidot ei olisi moiseen riittänyt, mutta tämä blogipohja on ostettu valmiina Etsystä, ja Pin It-nappula tuli kaupantekijäisinä. :) Minun kansioni löytyvät täältä https://www.pinterest.com/lavitadisandy/ ja ps, tänään viimeksi tuskalin miehenpuolelle, että pitäisi lopettaa koko blogi, kun on niin huono kuvaaja, että kuvien käsittelyyn menee ikuisuus! Tsekkaapa Picmonkey.com :))

   Poista
 2. Etkä lopeta!! :)
  Mä tuun aina hyvälle tuulelle, kun katson sun nappaamia kuvia. Ihana valo kuvissa aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pingu, ja samoin, minäkin tulen hyvälle tuulelle sinun postauksistasi. Viime aikoina mm. ruokaostosjutut on olleet tosi inspiroivia, yritän ottaa mallia sinun suunnitelmallisuudestasi.:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)