Mitä sinä toivoisit?

sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Ette varmaan ole voineet välttyä huomaamasta, että Indiedaysilla on meneillään suuri lukijakysely? Kyselyn auki klikanneet ovat saattaneet jättää kiireissään siihen vastaamatta, mutta halusin näin kyselyajan loppusuoralla tulla vielä muistuttamaan teitä kyselystä, ja toivoisin lämpimästi mahdollisimman monen käymässä kyselyyn vastaamasta. Sen lisäksi, että me bloggaajat saamme vastauksienne perusteella tietoa siitä, että mitä juuri te oikeasti haluatte blogeista lukea, on myös teille tarjolla pieni porkkana kyselyn lopussa. Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken kun arvotaan 3 kappaletta 100 euron arvoista lahjakorttia sekä 30 kauneustuotepakettia.
Itse olen melkoinen blogien suurkuluttaja, ja seurailenkin blogeja laidasta laitaan. Vaikka yhtenä omista kriteereistäni blogille onkin kiinnostavat ja riittävän suuret kuvat, se ei suinkaan ole välttämättämyys. Jos kirjoittajalla on sana hallussaan, ei kuvilla ole juuri merkitystä. Seuraan myös edelleen blogeja, joiden kautta alunperin blogimaailmaan tutustuin, kun raskaana ollessani lähdin vertaistukea muista ensimmäistä lastaan odottavista netistä etsiskelemään. Näistä kirjoittajista onkin tullut vuosien saatossa kuin vanhoja tuttavia, ja huokailen edelleen murheellisena muutaman kirjoittajan perään, jotka sittemmin ovat bloginsa lopettaneet.
Kun silloin aikanaan hain raskausblogeista ihan vaan vertaistukea ja käytännön vinkkejä tulevaan, haen nykyään blogeilta ideoita ja inspiraatiota monellekin elämänsaralle. Bloglovinin seurantalistallani näyttäisi tällä hetkellä olevan huikeat 140 seurattavaa blogia, jotka eivät tokikaan kaikki ole tälä hetkellä aktiivisesti päivittyviä. Blogloviniin tulee myös säästetyksi inspiroivimpia postauksia niin muodin, liikunnan, sisustamisen kuin reseptienkin puolelta. (Vinkkaanpa tässä myös samalla, että saan edelleen viikottain ilmoituksia uusista seuraajista vanhalle bloglovin'sivulleni. Yllä olevasta linkistä pääsee siis klikkautumaan lukijaksi tähän nykyisen blogin päivittävään sivustoon.)
Lukijakyselyssä pääsee muuten myös sanomaan sanasensa siitä, mitä mieltä on blogien yhteistöistä ja blogimainonnasta. Minua itseäni eivät mainosluonteiset postaukset suinkaan haittaa, vaan olen päinvastoin saanut isoja etuja bongaamalla alekoodeja ja ostovinkkejä muilta bloggaajilta.
Yksi tärkeä syy, miksi toivoisin juuri teidän vastaavan kyselyyn on se, että saisin itse arvokasta tietoa siitä, mitä haluaisitte juuri minun kirjoittavan. Olen vähän sellainen siellä täällä hääräilijä, ja siksipä aiheetkin usein vaihtelevat laidasta laitaan. Kyselyn kautta voitte vinkata, haluaisitteko minun keskittyvän nimenomaan sisustusaiheisiin postauksiin, vai toivoisiko joku kenties jopa asukuvien tekevän comebackin? Vai kiinnostaako jotakuta enemmän Jampan touhuilut ja koko perheen kuulumiset?
Mielellään otan toki postaustoiveita vastaan myös kommenttiboksin puolelle ja/tai sähköpostiin. 

Nyt on aika viikonlopun festaroinnin väsyttämänä hipsiä petiin kuuntelemaan sateenropinaa kattoon ja lueskelemaan kirjaa. Ensi viikolla alkaa jo elokuu, hui kuinka kesä on vierähtänyt nopeasti.

Kyselyyn pääset täältä. Kiitos kaunis kaikille vastaajille!


* Kuvat sekalainen otos blogikuvia matkan varrelta.*

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)