Terveellistä pikaruokaa - kesäkurpitsa"pasta"

torstai 7. toukokuuta 2015

Joinakin päivinä töistä kotiin kuolemanväsyneenä raahautuessa ei välttämättä tee mieli alkaa kokkailemaan ruokaa pitkän kaavan mukaan ja hifistellen. Silloin sortuu helposti johonkin nopeaan, mutta epäterveelliseen vaihtoehtoon. Tänään ajattelin kertoa teille oman reseptini terveelliseen pikaruokaan, jonka valmistamiseen kuluu maksimissaan 5-10 minuuttia. Ja antakaa anteeksi kuvat - ruokabloggaajaa minusta ei koskaan tule, kun ei riitä into alkaa sommittelemaan kuvakulmia ja pipertämään persiljoita annoksen somisteeksi, kun aina nälkä voittaa.


Ja kuinka tähän päästiin?


Raasta yksi kokonainen kesäkurpitsa juuresveitsellä suikaleiksi. Pilko kourallinen kirsikkatomaatteja ja 
1-2 valkosipulinkynttä. Lämmitä pannulla teelusikallinen kookosöljyä, heittele sekaan tomaatit, kesäkurpitsasuikaleet ja valkosipulinkynnet. Pyöräytä myllystä sekaan maun mukaan himalajansuolaa ja mustapippuria ja kuullota koko komeutta hetkinen.

Tarjoile paistetun kananpojan- tai vähärasvaisen naudanjauhelihan kanssa. Ja namskis, nopeaakin nopeampi pikaruoka on valmis. Tämä pastankorvike ei myöskään tee oloa nuutuneen väsyneeksi niinkuin tavallinen pasta-annos. Oletteko koskaan tulleet kokeilleeksi?

Muita hyviä pikaruokaohjeita otetaan mieluusti vastaan. 



2 kommenttia

  1. Heii vautsi! Aion todella kokeilla tuota kesäkurpitsajuttua! :D Huomenna kauppaan ostamaan kesäkurpitsaa. :D

    VastaaPoista
  2. Tämä on kyllä tosiaan kivuttoman tapa syödä kesäkurpitsaa, sillä vaikka kuinka olen sitä viime vuosina syönyt, ei sitä ihan joka tavalla valmistettuna saa maistumaan. Valkosipuli sopii jostain syystä vaan erittäin hyvin kesäkurpitsan kanssa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)