Hyllis

maanantai 23. maaliskuuta 2015

No niin, viikonloppuna oli vihdoin aikaa pitkästä aikaa kuvailla, ja se juttu, johon viime kertainen asetelma liittyi, oli keittiöön saapunut uusi hyllykkö. Hyllykkö saapui samaa matkaa tarjoiluvaunun kanssa, ja on siis Ikean Hyllis. Olin kyllä mittaillut kaavailemani hyllyn paikan jo etukäteen, ja todennut, että Hyllis saattaa olla himppasen suuri leveysuunnassa, mutta toiveikkaana ajattelin sen kenties kutistuvan kuljetuksen aikana, kun sen kuitenkin tilasin. Hintaahan hyllyllä on mukavat 9,99 euroa, joten suurensuuresta sijoituksesta ei ollut kyse, ja niinpä hylly nyt ainakin hetken aikaa saa palvella paikallaan, vaikka tuppaakin tulemaan muutaman sentin keittiön seinämän yli. Miehenpuolen ilme oli taas näkemisen arvoinen, kun huterahkon peltihyllykön paikalleen täräytin, mutta ainakin vielä se on saanut paikalleen jäädä. Motivaatiotekijänä kun oli saada viereinen saareke tyhjäksi kaikista välttämättömistä pikkutavaroista, Samalla sain myös nosteltua keittiön kaapiston päällä majailleita esineitäni helpommin käyttöön otettavalle korkeudelle. 
Tähän siis päästiin, 
IMG_3136.jpg
kun taloon tuli tämä.
IMG_3039.jpg
Tuo House Doctorin pussukka on muuten mainio keksintö. Sinne on kätevä sujauttaa kaikki sellaiset tavarat, noh, siis  juuri sellaiset tavarat, joista ei oikein tiedä minne muuallekaan ne pistäisi.
IMG_3068.jpg
IMG_3106.jpg
IMG_3112.jpg
Vinkkinä muuten noista paperipilleistä pitäville, että niitä saa nykyään ihan Prismasta. Ei tarvitse välttämättä enää tilailla nettikaupoista. Ainakin meidän Prismasta niitä löytyi mustavalkoisen lisäksi pinkin ja vaaleansinisen värisinä. Mustavalkoiset kertakäyttökahvimukit sen sijan löytyi Clas Ohlsonilta.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)