Volyymiripset

maanantai 1. joulukuuta 2014

Facebookin sivullani jo viikonloppuna vilautinkin hieman tämän päivän aihetta. Turhamaisella naisella on taas aihetta juhlaan. Minulla on nimittäin taas silmät päässä! Siis erottuvat sellaiset. Oi mahtavuutta! Minullahan on omasta takaa kyllä hyvinkin tummat ripset, mutta voi niin lyhyet ja tönkkösuorat. Minkään sortin kiharrin tai taivutin ei näihin jouhiin ole saanut kaarevuutta taiottua. Ennen Jampan syntymää ehdin muutaman vuoden pitää klassisia ripsien pidennyksiä, mutta äitiysloman aikana luovuin ripsipidennyksistä, kun kerran siellä kotona keskenämme vain vietimme aikaa. Sittemmin vakituinen ripsiteknikkoni jäi itse äitiyslomalle, ja kerran muualla kokeiltuani ja lopputulokseen tyytymättömänä jäin sitten kokonaan pidennyksittä. Kuitenkin olen kovasti koko ajan kaivannut sitä helppoutta, jonka ripsienpidennykset toivat tällaiselle laittautumiseen tottuneelle. Aamuisin ei tarvinnut, kuin hieman sipaista puuteria ja poskipunaa ja oli jo valmis lähtöön, eikä salillakaan näyttänyt aina ihan täysin metsäläiselle, kun räpsyt olivat kuosissa. 
Niinpä olinkin melkoisen iloinen saadessani tilaisuuden lähteä kokeilemaan ripsienpidennyksen uusinta uutta, eli Lash Loversin volyymiripsiä. Volyymiripset eroaa perinteisistä klassisista ripisenpidennyksistä siten, että yksi volyymiripsikuitu on kuusi kertaa kevyempi kuin perinteinen ripsikuitu, ja lisäksi niitä voidaan kiinnittää viuhkamaisesti 2-7 kuitua yhteen omaan ripseen niin, että jopa hyvin hentoisiin tai harvoihin omiin ripsiin saadaan halutessa reilusti näyttävyyttä ja tuuheutta. Volyymiripiset ovat keveyden lisäksi myös huomattavan paljon pehmeämmän tuntuiset, kuin perinteiset ripsipidennykset. Haluttua lopputulosta voidaan säädellä asiakkaan toiveiden mukaan sekä ripsien tuuheudella, että niiden pituudella ja kaarevuudella. Mitä tiheämpään ripsiä kiinnitetään, sitä näyttävämpi lopputulos on. Sama koskee tietysti myös pituutta, ja volyymiripsissä pituutta voikin valita aina 13 millimetriin saakka. Kaarevuudeltaan näyttävimmät ovat D-kaarevuudella varustettut ripset, ja näihin minäkin tönkköripsiini kyllästyneenä päädyin. 
Tällaisin harvakarvoin minä pötkähdin ripsiteknikon penkkiin viime viikolla.
IMG_0745.jpg
ja tällainen muutos tapahtui seuraavan puolitoistatuntisen aikana;
                                            IMG_0746.jpg
                                            IMG_0753.jpg
Kiitos tästä kuuluu Oululaiselle Onni ja Olivia kauneushoitolalle. Onnin ja Olivian omistaja Maija Juntunen loihti minulle toiveideni mukaiset täystuuheat 13 mm pituudella ja D-kaarevuudella varustetut volyymiripset, ja ihan rehellisesti sanottuna en meinannut tuntea itse itseäni kun lopulta pääsin kurkistamaan peilistä. Maijalla on vuosien kokemus perinteisistä klassisista ripsistä, ja sittemmin hän on kouluttautunut myös volyymiripsien tekijäksi. Maija myös nykyään itse kouluttaa muita ripsiteknikkoja volyymiripsien laittajiksi, joten tiesin olevani todella taitavissa käsissä. 
Onni ja Olivia on ihanan tunnelmallinen ja rauhallinen hoitola, joka sijaitsee Oulun Intiössä Sotilaankuja 1:ssä. Paikka meinasi olla hieman haastava löytää, etenkin tällaiselle kartanlukutaidottomalle, mutta onneksi navigaattori ohjasti perille. Hoitolan ehdottomiin valttikortteihin kuuluu 3 tunnin ilmainen pysäköinti, mistä keskustahoitoloissa asioiva pystyy vaan haaveilemaan. Onnilla ja Olivialla on myös äärimmäisen hyvin hoidetut Facebook-sivut, missä Maija kollegoidensa Niinan ja Beritin kanssa ilmoittelee reaaliajassa mm. vapaista ajoista ja peruutusajoista sekä muista hoitolan tapahtumista. Jos siis olet yhtään koskaan harkinnut ripsienpidennyksiä, nyt kannattaa käydä tykkäämässä hoitolan sivuista, ja katsomassa kuvakansioista kuvia erilaisista ripsivaihtoehdoista. Jos sen sijaan sinulla jo on klassiset ripset, kannattaa varailla aikaa huoltoon Beritille, jolla on Onnin ja Olivian uusimpana  työntekijänä klassisten ripsien laitto ja huolto nyt vuoden loppuun saakka -20 %. 
Lisää hoitolatunnelmia tulossa vielä lähiaikoina, joten pysyttelehän kuulolla.
IMG_9427.jpg
                                     *Postaus toteutettu yhdessä Kauneushoitola Onnin ja Olivian kanssa.*                                                      New lashes by Lash Lovers Volyme Lashesh.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)