Yksi tila- kolme ilmettä

sunnuntai 3. elokuuta 2014

Bongasin taannoin Valkoisen Harmajan Suvin toteutuksen tästä muutamissa blogeissa kiertäneestä haasteesta, jossa on tarkoituksena stailata kodista joku tila kolmella eri ilmeellä, ja stailaukseen saa käyttää vain omasta kodista jo löytyviä elementtejä ja esineitä. Valitettavasti en muista, kuka haasteen on alunperin laittanut liikkeelle (hihkaise kommenttiboksiin jos tunnistat itsesi), mutta Suvi heitti ilmoille avoimen haasteen kaikille halukkaille. Koska tänään tarjoutui hetki omaa aikaa, kihisin oikein innosta päästä testaamaan, mitä kaapeista jo löytyvillä tarvekapineilla voi saada aikaan. Lisäksi olen joskus kuullut jonkun väittävän, että pelkillä piensomisteilla (koristetyynyt, kynttilät jne.) on turha yrittää muuttaa kodin ilmettä, niin minähän ikuisena vastarannan kiiskenä halusin osoittaa väitteen vääräksi. Niinpä valitsemassani kohteessa sohva, matto, olohuoneen pöytä ja taulu saivat pysyä jokaisessa kuvassa paikallaan, ja ilmettä on muuteltu vain pienin yksityiskohdin. Pidemmittä puheitta, tervetuloa olohuoneeseen.

1. Pehmeää harmaata.
IMG_5863.jpg

Tämä ensimmäinen look on lähinnä sitä, mitä meillä on kesällä olohuoneessa ollut. Vaaleanharmaat tekstiilit ovat tuoneet minulle kesän, siinä missä monelle muullle pastelliset tai kirkkaat sävyt.

IMG_5885.jpg

IMG_5867.jpg

IMG_5886.jpg

Satialauksessa käytetyt tuotteet: Metallikori/Clas Ohlson, torkkupeitto/Hemtex, talja/Kodin 1, pullomaljakko/H&M Home, betoniset tuikkukupit/Granit, kynttilänaslusta/Ikea, tyynynpäälliset/H&M Home, Finlayson ja Kodin1.

2. Valkeaa unelmaa
IMG_5891.jpg

Vaikka usein haaveilenkin koko valkoisesta kodista, kuten mm. Pinterestin Living Room-kansiostani voi päätellä, en kuitenkaan koskaan osaa kovian kauaa elellä pelkän valkoisen kanssa. Kummallista.

IMG_5896.jpg

IMG_5898.jpg

IMG_5934.jpg

IMG_5921.jpg

Stailauksessa käytetyt tuotteet: Jalallinen lasimalja/Pentik. korkea kukkavaasi/Sia, torkkupeitto ja tyynyt/Hemtex,valkoiset pikkumaljakot/H&M Home, sivupöydän lamppu/Kartell, sarjasivupöytä Kare Design

3. Black and white.
IMG_5981.jpg.

IMG_5952.jpg

IMG_5954.jpg

IMG_5983.jpg

IMG_5988.jpg

Stailauksessa käytetyt tuotteet: Kynttilälyhtysarja/Ellos, sivupöytä/Hay, kehykset/Ikea, lehtiteline/Mixrack, rahi/Luhta, espressokuppi ja asetti/Iittala, tyynynpäälliset/Ikea, torkkupeitto/? (ei voi muistaa...)

Tämän haasteen toteuttaminen oli melkoisen hauskaa hommaa, mutta todettakoon, että onneksi olin yksin kotona tätä tehdessäni. Siihen ei ehkä olisi miesväen ymmärrys riittänyt, että ehtoisa emäntä riipii hikipäässä tyynyliinaa toisen perään ja kuskaa kynttiläkippoja edestakaisin ihan vaan kuvien ottamisen vuoksi...

Mikä teidän mielestänne oli onnistunein stailaus, tai mikä teema muuten vaan miellytti omaa silmää eniten?

Vaikka haaste on jo jonkun aikaa kiertänyt, haluaisin aivan uteliaisuussyistä haastaa mukaan vielä upeassa kodissa asustavan Monan, aina yhtä tyylikkään Karlan, upean innoittajani Lauran, Oululaisen blogikollegani Johannan sekä ihailtavan aikaansaavan Jennan.  Ja jos yhtään alkoi kutkutella ajatus, tartu toki haasteeseen sinäkin. Laita linkkiä kommenttiboksiin, kun haastepostaus on valmis. :)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)