The girly corner

lauantai 23. elokuuta 2014

Juuri kun pääsin viime postauksessa vilauttelemaan työhuonetta, on siellä taas jokin muuttunut. Olemme jo puolisen vuotta sitten luovuttaneet sen suhteen, että Jampan vaatteita säilytettäisiin herran omassa huoneessa yläkerrassa. Oli vaan liian työlästä lampsia koko ajan portaissa ylös alas hakemassa puhdasta päälle tai kantamassa alvariinsa pesukoneessa pyöriviä pikkuvaatteita sinne tänne. Tilapäisratkaisuna olin raivannut miehen vaatekaapista muutaman hyllyn Jampan vaatteille, mutta nyttemmin tila ei enää riittänyt, mikä saattanee johtua siitä, että eräillä on tainnut välillä lähteä lastenvaatteiden hankinta hiukkasen lapasesta. Minulla oli myös paha tapa jemmailla alennusmyynnistä ostamiani seuraavan koon vaatteita Jampan huoneeseen, ja unohtaa sitten hankkineeni ne, jolloin tuli ostettua vähän liikaakin samantyyppisiä vaatteita. Niinpä totesin, että joskus joutuu sisustus joustamaan käytännön tarpeiden alla, ja pyysin miestä kantamaan lipaston Jampan huoneesta alakerran työhuoneeseen. Mikään varsinainen kaunistushan itse lipasto ei ole, mutta se on niin syvä, että nielee uumeniinsa melkoisen määrän vaatteita. Tokihan tätä rumilusta piti hieman somistaa, ja niinpä työhuoneeseen muodostui eräänlainen tyttömäinen nurkkaus. 

IMG_6160.jpg

IMG_6142.jpg

Kynttilävarastot huutelivat viime talven jäljiltä tyhjyyttään, joten pitää käväistä varaston täydennyksellä, että pääsee tunnelmoimaan, Suunnittelin jo hetkeä, jolloin pistän kynttilät palamaan, heittäydyn vierasvuoteelle lueskelemaan kirjaa, ja suljen oven perässäni...

IMG_6145.jpg

IMG_6147.jpg

Liljat on löytö eiliseltä Lidlin reissulta. Mukaan tarttui sekä kimppu liljoja, että kimppu valkoisia krysanteemeja molemmat alle 3 euron nippuhintaan. Vinkkinä vielä, että olin kyllä varsinaisesti kaupassa hakemassa Lidlistä tämän viikon tarjouksessa olleita edullisia lasten askartelutarvikkeita. Kartonkejä, väripapereita ja muovailuvahoja sun muita sai nyt melko edullisesti.

IMG_6174.jpg

IMG_6179.jpg

Mukavaa viikonloppua harmaudesta huolimatta!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)