Hyvinvoivat hiukset - edullista hemmottelua

sunnuntai 27. toukokuuta 2018

/Spa moments don't always need to be expensive. Just put on some relaxing music and let these affordable hair masks do their magic./

* Yhteistyössä Garnier*


Huhuu. Onko siellä vielä joku? Viimeinen kuukausi on menty kirjaimellisesti tukka putkella paikasta ja tapahtumasta toiseen, joten lienee asianmukaista palailla linjoille juurikin siihen tukkaan liittyen. Pääsin nimittäin Buzzadorin kautta tuotetestaamaan Garnierin ihania hiusnaamioita, ja kokeilu ei olisi voinut tulla parempaan saumaan. Olen nimittäin reilun kuukauden sisään reissannut nyt kolmeen eri kertaan Helsingissä, ja mukaanhan tulee aina pakattua ties mitä aiemmilta hotellireissuilta mukaan tarttuneita minishampoopulloja, ja pitkien hiusten omistajana tällainen sekalaisten tuotteiden käyttö ei todellakaan ole ollut se paras ratkaisu. Talven jäljiltä jo ennaltaan kuivuineet kutrit ovat siis reissuilla kokeneet kovia ja Garnierin lähettämät hiusnaamiot tulivat todella siis tarpeeseen.
garnier respons
Garnier Respons uutuushiusnaamioita on kolmenlaisia, ja minä sai testiin Argan Richness ja Marvellous Nectar naamiot. Argan Richness naamio onkin tarkoitettu juuri erityisesti kuiville hiuksille, ja jo aiemmin olen saanut huomata arganöljyä sisältävien tuotteiden todella hoitavavat ominaisuudet ilman, että hiukset kuitenkaan latistuisivat. Arganöljyä löytyy myös Marvellous Nectar naamiosta, missä lisänä on vielä itselle ennalta tuntemattomampaa kameliaöljyä. Kamelia kuuluu teepensaiden lajin, ja sitä on käyttety Kiinassa ja Japanissa hiusten hoidossa jo vuosisatojen ajan. Ja kukapa meistä ei haluaisi saada yhtä kiiltäviä hiuksia kuin on Kiinalais- ja Japanilaisnaisilla totuttu näkemään. Eikun testaamaan siis. 
garnier hiusnaamio
garnier
Garnier hiusnaamiot ovat nopeasti vaikuttavia, eli 3-5 minuuttia pesun jälkeen riittää, mikä sopii hyvin tällaiselle hieman kärsimättömämmälle kauneudenhoitajalle. Jos taas nautit kotispa-hetkistä, ei mikään tosin estä kietaisemasta naamion suojaksi pyyhettä ja istahtamasta kynttilän ja kuohuviinilasin ääreen nautiskelemaan hieman rauhallisemmastakin hoitohetkestä.  Hoidon jälkeen hiukset ovat todella pehmeät ja sileät, ja mikä parasta, ilman silikonia. Useinhan tämänkaltaisissa tuotteissa aikaansaatu sileys perustuu juuri tuotteisiin lisättyyn silikoniin. Mikäli tykkäät fiilistellä pidempään kauneudenhoidon parissa, kannattaa kurkata Spotifyn puolelta näiden tuotteiden teeman mukaiset soittolistat, jotka löytyy siis nimellä Argan Richness, Marvellous Nectar sekä Mythic Olive.
garnier
Omaksi suosikiksi nousi Marvellous Nectar-naamio, jota tulee varmasti ostettua lisää. Tosin jo tällä yhdellä purkilla pääsee pitkälle, sillä tuote on todella riittoisaa.  Garnierin tuotteissa hoitavuuden ja silikonittomuuden lisäksi ehdotonta plussaa on lisäksi hinta ja saatavuus. Kauneudenhoidon ei välttämättä tarvitse aina olla kallista, ja mikä sen helpompaa kuin napata tuote mukaan ihan tavalliselta kauppamatkalta, näitä kun saa kaikista hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista. Kyllä nyt taas kelpaa suunnitella kesälomille lähtöä.

Ps. Jos sinäkin haluaisit testailla tuotteita aivan ilmaiseksi, kannattaa käydä rekisteröitymässä Buzzadoriin. Sinun ei tarvitse olla bloggaaja päästäksesi tuotetestaajaksi, riittää, että sinulla on esimerkiksi Facebook tai Instagram tili.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)