Huonekuusi ja jouluasetelma sekä betoniruukkuvinkki | Christmas details in black and white

lauantai 16. joulukuuta 2017

/I keep buying these little trees every Christmas and end up killing them by February. Luckily they aren't too expensive. Even though I earlier said that my Christmas color this year is grey I couldn't resist a little bit of black after all./


Nonih. Kävinpä sitten tänään lopuilla jouluostoksilla. Ja niin kävi muuten kaikki muutkin Oululaiset. Sillä jos maan alle rakennettu pyäköintiluolakin ilmoittaa portilla olevansa täynnä, voi vaan kuvitella paljonko sitä väkeä piisaa maan päällä. Mutta hyvin mahduttiin. Eikä mennyt edes hermot, vaikka sieltä täältä kuulinkin niiden pariskuntien vähän painavammalla äänensävyllä käytyjä keskustelunpätkiä, joilla ehkä oli mennyt. Hermot siis.
christmas decor details in black and white
Mutta asiaan. Vaikka väitin muutama postaus takaperin joulumme olevan tänä vuonna harmaan, niin mihinkäs se kissa karvoistaan tai Sandy mustasta väristään pääsee. Sivupöydän asetelmaan päätyi sulassa sovussa niin Iittalaa, Design Lettersiä, Skandinaviskia, Housedoctoria kuin Tine K:takin, ja tutuissa valkoisen ja mustan sävyissä. Minulla on tosiaan sellainen arsenaali joulukoristeita, että voin joka vuosi erikseen valita mitkähän koristeet kunakin vuonna esille laittaisin, ja esimerkiksi nuo Design Lettersin puukirjaimet olivat viime vuoden jäähyllä päätyäkseen nyt taas seinälle.
black and white scandinavian christmas decor
Päätin tosiaan tänä vuonna, että enemmän on enemmän mitä kynttilöihin tulee, ja ripottelin kaikki pinnat täyteen erilaisia kynttilöitä. Olen suunnitellut viettäväni kaikki joulunpyhät ihanasti hämärässä ja tunnelmallisessa kodissa, jossa sähkövalojen sijaan valaistaan lukuisin kynttilöin. Jamppa on kärttänyt milloin tuo Tallinnan tuliaisina kotiin tullut Diptyquen kynttilä sytytetään, ja minä olen lupaillut, että sitten kun tarpeeksi juhlava juhla. Olisikohan se sitten jouluaattona?
diptyque kynttilä, byredo tuoksu
ylva skarp posteri balance
Varsinainen päivän kalenterivinkki koskee tuota huonekuusta ruukkuineen. Minulla on tapana ostaa joka vuosi huonekuusi (ja tappaa se helmikuuhun mennessä), ja tänä vuonna onnistuin löytämään tuollaisen supermatalan kuusensöpöläisen Sokkarin kukkakaupasta. Samalla reissulla iskin silmäni tuohon betoniseen suojaruukkuun. Olen betoniruukkuja aiemmin hiplaillut Granitissa, mutta en ole pitänyt niiden liian pyöristetyistä linjoista, ja tämä ruukku sen sijaan on juuri sopivan särmä ja suoraviivainen ollakseen minun makuuni. Hintaakin taisi olla alle seitsemän euroa.
mustavalkoinen jouluasetelma ja joulusisustus


Nyt eikun ihanaa lauantai-illan jatkoa!
Seuraa blogia

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)