Aurinkolasien säilytys

tiistai 30. toukokuuta 2017

/ Have you got the same problem as I did? Always wearing the same sunnies because you can't figure out where the rest of them are... I found a cheap acrylic storage system for sunglasses and it works like a charm./


Minulla oli pitkään ongelmana miten säilyttää aurinkolaseja. Koruille ja kosmetiikalle kyllä löytyy sopivia säilytyslokeristoja, mutta aurinkolasit olivat aina jossain hyllyllä tai laatikostossa omissa koteloissaan, ja koska en jaksanut alkaa muistelemaan mitkä lasit olivat missäkin kotelossa, tuli aina pidettyä niitä yhtiä ja samoja.
aurinkolasien säilytys
Sittenpä löytyi juuri oivallisen kokoinen laatikosto aurinkolaseille, joka on vieläpä läpinäkyvä, jotta ei tarvitse enää arvailla missä mitkäkin lasit piilevät. Laatikosto on olettaakseni alunperin suunnniteltu toimistotarvikekäyttöön, sillä se löytyy Palaset merkin valikoimista. Jos yleisilmeen haluaisi olevan seesteisempi, olisi varmasti tämä kyseisen merkin valkoinen laatikosto* vielä parempi ratkaisu, mutta ainakin meillä tämä yksilö on toiminut mainiosti. Jamppakin osaa asetella omat lasinsa laatikostoon sievästi, ja valita sieltä joko siistimmät kaupunkilasinsa tai ne jo vähän osumaa ottaneet pihapeliversionsa. 
sunglasses storage system
Ilo se on pienikin ilo, joka tekee arjesta (ja juhlasta) taas pikkuisen helpompaa.
aurinkolasien säilytyslaatikosto akryyli(*Kaupallinen linkki.)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)