Beautyspot Oulu | Bloggaajat koolla

sunnuntai 19. helmikuuta 2017

/Some of us local bloggers visited Beautyspot beautysalon last week./


Viikko vetelee viimeisiään ja kohta on taas aika alkaa pakata työlaukkua. Onneksi parin viikon päässä siintää jo talviloma. Eilinen vilahti koko päivä kaappeja organisoidessa (hulluilla on halvat huvit - joskus jopa ilmaiset...) ja tänään on päivä mennyt ihan omia menojaan. Suunnitelmat kun menivät perheen pienimmäisen kaksi ja puoli tuntia kestäneen kiukkukohtauksen vuoksi uusiksi. Mistä lie temperamenttinsa perinyt? Hmmm....  Mutta asiaan. Kuluvan viikon tiistaina kokonnuimme pienen paikallisen bloggaajaporukan kanssa ystäväinpäiväkesteille kauneushoitola Beatyspotiin.  Jos joku teistä Oululaisista on viimeisen vuoden aikaan ihmetellyt, että minnekäs se kyseinen hoitola on hävinnyt, niin häviämisen sijaan Beautyspot on muuttanut Viman rakennuksen ylimpään kerrokseen. Hoitolaan käynti tapahtuu nykyään Viman sisäänkäynnistä, ja mikäli ei halua ottaa kunnostaan mittaa kiipemällä kuusi kerrosta kierreportaita, pääsee ovesta oikealle suikkaamalla perille ihan hissilläkin.
beautyspot oulu
Hoitolan yleisilme on visuaalisesti ihanan vaalea ja valoisa, ja mustat yksityiskohdat siellä täällä tuovat särmää muuten kokolailla valkoiseen sisustukseen.
Me paikallaolleet bloggaajat ystävinemme saimme kuulla luennon tämän kevään trendeistä sekä kaikista Beautyspotin palveluista. Hoitolastahan saa kaikki perinteiset kauneushoidot, jonka lisäksi on mahdollista ottaa sarjahoitona ikääntymisen merkkejä vastaan happohoitoja tai mikroneulausta. Saman katon alta löytyy myös ripsienpidennykset, sokeroinnit sekä geelikynnet ja meikkipalvelut, eli kokolailla kaikki mitä hoitolalta voi toivoa.
beautyspot oulu
Kevään meikkitrendeissä on tuloillan utuisat pastellisävyt ja huulimeikissä pinnalle noussu mattapuna pitää edelleen pintansa. Mattaiseen huulimeikkiin olikin ArtDeco-sarjalta ilmestynyt juuri uudenlainen meikkitussi, joka vaikutti hyvin mielenkiintoiselta tulokkaalta huulimeikin maailmaan.
beautyspot artdeco meikit
Itseäni kiinnosti sattumoisin eniten juri tuotteet ikääntymisen merkkejä vastaan. Beautyspot myykin tällä hetkellä Diego Della Palma ja Medic8 sarjoja, joista kummastakin löytyy useampi täsmätuote juuri tähän tarkoitukseen.
beautyspot medic8
Hoitolaan myydään luonnollisesti myös lahjakortteja, eli jos on juhlapäivää tuloillaan, kannattaa alkaa hyvissä ajoin vihjailmaan lähipiirille asiasta. Ainakin itselläni heräsi heti huono omatunto siitä, että milloinkas sitä ihoa olisikaan tullut viime aikoina hoidettua ihan hoitolassa...
beautyspot oulu


Kiitos vielä Beatyspotille vierailun järjestämisestä!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)