Yksinkertainen kynttiläasetelma jouluun | Candle light

keskiviikko 7. joulukuuta 2016

/I decided to keep the Christmas Decorations quite minimal this year. White candles and a simple flower are more than enough to bright up the Season Spirit in the living room./


Olipa ihana neljän päivän vapaa. Kun joka päivälle oli vielä ohjelmaa, tuntui pikku lomanen jopa pidemmältä kuin se olikaan. Nyt on juhlittu lähipiirin  ylioppilasta, 70-vuotiasta ja tavattu ystäviä ja jopa ehditty lukemaan kirjaa ja aloittelemaan vähän joulun koristamistakin. Joulu saattaa tosin tänä vuonna jäädä koristeluiltaan hillitymmäksi kuin koskaan aiemmin, sillä vaikka lukuisia joulukoristelaatikoitani kaivelin, ei monikaan juttu juuri tänä vuonna inspiroinut.
skandinavisk snö kynttilä
Viime vuonna hankittu Skandinavisk'in Snö tuoksukynttilä pääsi taas paraatipaikalle tuomaan tunnelmaa, mutta näitä kynttilöitä suunnitteleville suosittelen ehdottomasti myös lasikuvun hankintaa. Tuoksu on nimittäin melko voimakas myös silloin, kun kynttilä ei pala, ja hajustaa helposti koko lähiympäristönsä laajalta alueelta.
jouluinen asetelma
Konmari-hengessä en lähtenyt muitakaan uusia kynttilöitä ostelemaan, vaan kaivelin laatikoista sekalaisen kokoelman valkoisia pöytäkynttilöitä.
valkoinen kynttiläasetelma
Yllätin jopa itseni löytäessäni joulukoristeiden seasta ilmeisesti Jampan viime vuonna keräilemiä käpyjä, jotka pääsivät muutaman kanelitangon kanssa kynttiläasetelmaa somistamaan. Kuka oikein säästää vanhoja käpyjä? Nähtävästi minä ainakin....
valkoinen leikkoamaryllis
Petkuhuiputusta, teki mieleni huutaa, kun Jampan synttäreille hankkimani ruukkuamaryllis vihdoin päätti aueta, Eihän se ollutkaan valkoinen niinkuin luvattiin, vaan puoliksi vaaleanpunainen? Leikkasin pitkäksi hujahtaneen varren maljakkoon, ja toivotaan kukkaparalle panettelusta huolimatta pitkää ikää.
leikkoamaryllis
scandinavian christmas decor
white scandinavian decor
jouluinen asetelmaKaksi viikkoa jouluun. Mihin se aika oikein rientää?


Seuraa blogia

Facebook
Bloglovin
Pinterest
Instagram

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)