Bloggers´ Inspiration Day Tunnelmia | Blog Awards

tiistai 26. huhtikuuta 2016

/Last weekend I traveled to Helsinki with a whole lot of other bloggers to take part in Indiedays Bloggers´ Inspiration Day and and Blog Awards./

Huhheijaa, ei ole vanhaksi tuleminen. Viime viikonlopun Helsongin reissulla hankitut univelat tuntuu painavan vieläkin silmiä, vaikka lähestytään jo uuden viikon puoliväliä. Mutta olipa kyllä taas sen arvoista. Kuten olette varmasti jo monelta muulta taholta kuulleetkin, viikonloppuna kokonnuttiin Helsinkiin Indiedaysin järjestämäille bloggaajien inspiraatiopäiville, jotka kruunasivat perinteiseen tyyliin iltajuhlat, joissa palkittiin vuoden menestyneimpiä blogeja. Paikka oli tällä kertaa sen sijaan ihan uusi, ja Suvilahden Kattilahalli palvelikin erityisesti päivätapahtumaa huomattavan paljon paremmin kuin aiempi tapahtumatila. Iltajuhliin taksilla kurvaillessa sen sijaan olisin taas toivonut hieman keskeisempää sijaintia juhlapaikalle, kun meinasi vähän dollarinkuvat vilistä silmissä päivän taksikuitteja ynnäillessä. Tapahtumapäivänä päästiin taas tervehtimään vanhoja tuttuja kollegoita ja tapaamaan yhteistyökumppaneita, ja illalla piti oikein hieraista muutaman kerran silmiään, että eikös tuossa juuri tullut meidän perässämme sisälle muunmuassa Aira Samulin ja Mert Otsamo. Aira oli kyllä jälleen kerran upa ilmestys, siinä on tavoitetta itsellekin kerrassaan. Lisäksi paikalla oli tällä kertaa monenmonta huippunimeä niin Suomen kuin muidenkin Pohjoismaiden bloggaajista.

Bloggers´ Inspiration Day 2016
Bloggers´ Inspiration Day
Bloggers´Inspiration Day
Santa Marian pisteeltä mukaani tarttui haaste valmistaa kerrankin jotain hieman erilaista päivälliseksi. Teemana Santa Marian uutuuksilla on No More Boring Meals, ja se jos mikä puhutteli allekirjoittanutta. Kun päivästä toiseen vetää kanaa tai kananpojanjauhelihaa riiisillä, alkaa pikku hiljaa kaivata vähän uusia mausteita ruokaansa. Tästä onkin tulossa myöhemmin lisää juttua.
Bloggers´ Inspiration Day
Ja välillä vähän virkistäydyttiin. Ginger Joen pisteellä oli mahtava Photo Booth, jonne sai änkeytyä kaverinsa kanssa ottamaan itsestään kuvia aivan hulvattomilla asusteilla varustettuna. Meidänkin kuvistamme riitti naurua hyväksi aikaa, mutta ystäväni kielsi jyrkästi julkaisematta näitä eittämättä perhealbumiin ennemminkin sopivia kuvia.
Uutta tapahtumassa oli tutun juontajan lisäksi kotimaiset ja ulkomaalaiset puhujat, ja päivän aikana kuultiinkin useampi bloggaamisen liittyvä luento.
Nespresso
Oma suosikki pitstoppini oli luonnollisestikin Nespresso. Olen jo useamman vuoden ollut Nespresson vannoutunut ystävä, ja tällä kertaa pääsin testailemaan baristan taitoja cappucinon koristelussa. Tuloksen näette Instan puolella, mutta jos joku ei ole tullut siellä käyneeksi, niin kerrottakoon, että vaatii vielä vähän harjoittelua...
Fresita
Näiden lisäksi pääsimme muunmuassa kurkistamaan yhden ikisuosikkini, eli Vilan syksyn mallistoa, maistelemaan Cloettan uutuuksia sekä suklaissa että pähkinöissä ja testailemaan Instrumentariumin Solaris aurinkolaseja ja Fuzion Step into the world-kehyksiä, ja paljon muuta. Neljä tuntia kului kuin siivillä, ja pian olikin jo aika hurauttaa takaisin hotellille laittautumaan iltaa varten. Yövyimme tällä kertaa Hotel Indigossa, joka oli kerrassaan upea. Rehellisesti sanottuna paras hotelli, missä olen tähän saakka Suomessa yöpynyt, ja tästä onkin tulossa tarkempa raporttia myös myöhemmin.
 Tällä reissulla päätin jättää kameran iltajuhlista kokonaan matkasta, mutta ilta-asusta napsaistiin pikainen otos hotellin käytävällä siinä vaiheessa kun olimme jo tyylikkäästi kymmenen minuttia myöhässä illan ravintolapöytävarauksestamme. Ei se vaan onnistu poseraaminen luonnollisesti ikinä, että puupökkelö tässä päivää.

Kiitoksia vielä Indiedaysille ja kaikille yhteistyökumppaneille mahtavasta päivästä!

5 kommenttia

 1. Näytät tyrmäävän hyvältä tuossa valkoisessa!

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis kuva eikä mikään puupökkelö :D Oikeasti, näyttäisinpä minäkin tuolta asukuvissa! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille, ihania olette. Ja älähän Jaana yhtään, sinulla olisi tosi kauniita kuvia itselläsi! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana asu iltajuhlaan! On se kyllä kivalta vaikuttava tapahtuma. Varmasti lähtemisen väärti :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)