Tennarit Alessa | I see sneakers

sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

/One of the signs that spring is here, is the craving for a new pair of sneakers. Even though, I already own a few pairs... errrrhm...quite many pairs. Right now there is promotion for all the sneakers in Ellos. You will get 20% off with the code 335439, and you can use it also to brand names./

Varma merkki alkaneesta keväästä on jokavuotinen tennarikuume.Vaikka omistankin jo muutamat parit, olisi kaapissa aina vielä tilaa mukaville streettikengille. Mutta mitkä, oi mitkä? Elloksella kun on juuri nyt meneillään -20% alekampanja kaikista tennareista ja lenkkareista, ja alekoodi 335439 koskee myös merkkituotteita. Kahdenkymmenen prossan alea on harvemmin tarjolla esimerkiksi juuri näissä allakin olevissa Conversen klassikkomalleissa, joten nyt jos koskaan kannattaa tarttua tilaisuuteen.  Kamppis on voimassa 20.3 saakka. 1.Converse All Star Low. Klassikot. Omani ovat palvelleet jo niin monta vuotta, etten edes múista tarkkaan montako. Nyt niiden reunasta on vaan murtunut palanen. Nyyh.
2. Ja samat mustana. Niinikään ikiklassikot. Omani alkavat jo näyttää siltä, että kilometrejä on taitettu...
3. Converse AS Spec. OX Monochrome tennarit. Ihanan kokovalkoiset. Nämähän kävisi myös siistimmän asukokonaisuuden kanssa.
4. Ja edelleen, samat mustana. Mahdoton valinta!
5. Reebok Classic Freestyle lenkkarit. Nämä nyt vaan on kertakaikkiaan niin ihanan retrot. Kuka muu muistaa vielä kultaisen kahdeksankymmentäluvun hevikansan perusasun, mustat pillifarkut ja valkoiset varsilenkkarit? Nämä olisi lähes pakko saada jo ihan nostalgiasyistä.
6. Vagabond Zoe tennarit. Hieman naisellisempi ja aikuismaisempi versio tennareista. Toimisi mahtavasti vaikka kapeiden mustien suorien housujen parina kokomustassa asussa.Jos sinullakin polttelee tennarikuume, koko valikoimaa pääsee selailemaan täällä.


(Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.) 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)