Valoa näkyvissä | White tulips

maanantai 18. tammikuuta 2016

/Even though it is -20 degrees celsius outside, tulips are a definite sign of the spring getting closer./

Valoa näkyvissä! Eilen kotia kuvaillessa ikkunasta pilkahtava valonsäde oli minulle kuin oljenkorsi hukkuvalle. Minä kun en ole talvi-ihminen. En sitten millään lailla. Vaikka yritän vakuutella itselleni talven sisältävän monia hienoja asioita, kuten lumen narskahtelun saappaan alla ja lapsen punaiset posket pulkkamäestä paluun jälkeen, voisin silti tulla vallan hyvin toimeen kokonaan ilman talvea. Jatkuva toppavaatteisiin kääriytyminen ja hengityksen salpaava pakkanen ei viime viikkoina ole varsinaisesti auttanut tätä tuntemaani talven tuskaa, vaan saaneet minut pikemminkin epätoivoisesti etsimään merkkejä keväästä. Saapuipa siis kreivin aikaan tuo eilinen auringon pilkahdus minua taas muistuttamaan, että ehkä tästä taas jälleen kerran selvitään. Kevään saapumisen varmoja merkkejä ovat myös kauppoihin saapuneet tulppaanit. Minuun meni kappareissulla joku ihme räyhänhenki ja päätin, että en varmaan osta tulppaaneja, kun niitä on nyt jokaisen pöydällä ja kaikki blogitkin pullollaan, mutta onneksi tulin sitten järkiini. Eiköhän sitä ihan syystä kannata ostaa kauden kukkia siinä missä kauden vihanneksia ja hedelmiäkin. Viimeistään kurkistus kukkakaupan eksoottisempien leikkokukkien hintalappuihin sai minut myöntämään, että tulppaanit ovat ihan hyvä ostos. Ja ovathan ne.

Siellä se verhon takana vilkuttelee valojaan. Saapuva kevät.

Ps: Muistattehan, että perjantaihin saakka on aikaa osallistua sekä Uuden Elämän Alku-nettivalmennuksen että Fitwoodin 100 euron lahjakortin arvontoihin. :)

4 kommenttia

 1. Mistä olet hankkinut tuon mustan maljakon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maljakko on Iittalan Aaltovaasi. Muutama vuosi sitten Kodin 1:stä ostettu, mutta minulla on hämärä muistikuva, että näitä mustia ei enää myytäisi.

   Poista
 2. Hih ja mä just blogissani kirjoittelin kuinka voisin mennä Lappiin lomalle mieluummin kun etelään ;) Mutta kyllä mullekin alkaa nämä lukemat jo riittämään :)

  VastaaPoista
 3. Niinpä, kullakin lempivuodenaikansa. Eräs kolleganikin toivoo aina suunnilleen toukokuussakin vielä että tulisipa lisää lunta, että pääsisi rinteeseen. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)