Instrumentarium Heritage Swarovski Eyewear

lauantai 7. marraskuuta 2015

/Have you heard of  Heritage Swarovski Eyewear? If not, go and check it out. These are beautiful!/


* Yhteistyössä Indiedays ja Instrumentarium.*


Viikko sitten Blogger's Inspiration Day-tapahtumassa pääsimme tutustumaan Instrumentariumin pisteellä Heritage-merkin Swarovski kristalleilla koristelluihin silmälasinkehyksiin. Tämä olikin minulle oiva tilaisuus päästä testaamaan hieman erilaisia kehyksiä kuin taannoin, ja se tuli todella tarpeeseen, sillä en ole vieläkään saanut hommattua uusia laseja, kun en osaa päättää minkälaiset kehykset valitsisin.
Instrumentariumin pisteellä kävikin melkoinen kuhina, sillä kaikille bloggaajille tarjottiin tilaisuutta kuvauttaa itsensä varsin juhlavassa taustassa omavalitsemat suosikkikehykset päässään.
Nämä upeat naiset olivat pisteellä meitä neuvomassa ja auttamassa juuri omiin kasvoihin sopivimpien kehysten valitsemisessa.
Heritage merkkiä myy Instrumentarium yksinoikeudella, ja brändi huokuu sekä tyylikkyyttä että ajattomuutta. Heritagen sekä Swarovskin yhteistyönä syntyneet kehykset on koristeltu Swarovskin kristalleilla, ja niinpä kehykset tuntuvatkin pieneltä palalta luksusta. Vaikka nämäkin kehykset, jotka itse valitsin, ovat muuten hyvin yksinkertaiset ja pelkistetyt, tuovat kristallit niihin kuitenkin ripauksen jotakin ekstraa. Tästä huolimatta kehykset ovat varsin maltillisesti hinnoiteltu, kuten voit Instrumentariumin sivuilta käydä kurkkaamassa.
Ei liene yllätys, että valikoin kuvaukseen juuri mustat kehykset?

Kaikista tämän postauksen tyylikkäistä kuvista vastaa muuten Insrumentariumin pisteellä kuvaajana toiminut Tim Kiukas.

Oletko sinä jo tutustunut tähän mallistoon? Jos et, niin käyhän kurkkaamassa koko mallisto Instrumentariumin sivuilta. Ja miltäs nämä muuten näyttää? Ainakin muutamat kuvauspaikalla luulivat minun hääräilevän siellä omat rillit päässä...

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)