End of the Year wanties

maanantai 16. marraskuuta 2015

Nyt täytyy kyllä pahoitella toista kollaasipostausta peräjälkeen, mutta huomasin juuri, että sain taannoin Nelly.com:ltä haasteen kerätä loppuvuoden toivelistalleni parhaimmat tuotteet heidän valikoimastaan, ja en ole tullut sitä aiemmin tehneeksi, vaikka vähän lupailin. Lupaan pyhästi huomenna palailla sisustusaiheisiin, mutta jostain syystä tuo lähestyvä J:llä alkava juhla saa minut koko ajan pörräilemään internetin ihmemaassa keräilemässä pukinlistaani kaikenlaista kivaa. Veikkaanpa, että meidän perheessä Korvatunturille lähtevistä kirjeistä se äidin kirje on paljon paksumpi kuin lapsen...

Ihan ensinnäkin täytyy myöntää, että olin aivan ällikällä lyöty, kun klikkasin esiin Nelly.com-sivuilta valikon Kaikki merkit. Oma mielikuvani Nellystä oli alkujaan vähän sellainen, että siellä myydään paljolti edullisia hieman nuoremmalle väelle suunnattuja bilehepeneitä, mutta kas vaan sieltähän löytyi vaikka mitä. Niinkuin nyt vaikkapa Malene Birger. Ja jos tonttuja on kuulolla, en panisi yhtään pahakseni tällaista yhtä tuoksukynttilää, puhelimen suojakuoria puhumattakaan jo iänpäivää haaveilemastani weekender-laukusta, joka tosi taitaa mennä joka tontun budjetista hieman yli. Nuo suojakuoret voisi muuten olla melko hyvä joululahja laatutietoiselle ystävälle, koska eivät ole niin kovin arvokkaat, mutta antavat kuitenkin vaikutelman luksuslahjasta.

Lisäksi valikoimasta löytyy Vagbondin ohella toinen kenkien luottomerkkini Bianco, jonka valikoimasta bongasinkin itselleni heti yhdet suuret suosikit. Näiden ympärille lähdinkin koostamaan loppuvuoden toiveasuani, joka toimisi niin töissä kuin vapaa-ajallani. Nellyn Designers puolelta löytyy myös Ralph Lauren, jonka valikoimasta pomin klassisen jokapaikan neuleen ja jokapaikan perusfarkut. Kelloksi valikoisin tämän Michael Korsin kaunottaren ja takiksi valikoisin tämän. Ja tiedättekö tontut mitä, minulla on herännyt joku kumma nostalginen kasarirakkaus isotupsuisiin pipoihin, ja täältähän se löytyisi. Miltäs näyttää? Kelpaisiko tämä kokonaisuus jollekulle teistäkin? 
Ps. Muillkin merkkitietoisille vinkiksi, että mm. Malene Birgeriä on nyt hyvin edustettuna Nellyn alessa.

(*Linkit kaupallisia linkkejä.)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)