Julisteet seinällä | Posters on the wall

maanantai 26. lokakuuta 2015

/ Finally I have most of my new and wonderful posters from Desenio on the wall. It wasn't an easy job trying to decide how to place them, I can tell./


No siinä niitä nyt olisi, tai ainakin siinä olisi ensimmäinen versio kollaasiseinästäni.* Ensin minulla kesti viikon päättää haluanko alkaa virittelemään julisteet sohvan takana olevalle seinälle vai tv-tason takana olevalle seinälle. Lopulta sain päätettyä, että koska minulla on tapana pyöräytellä sohva välillä aivan toiseen paikkaan, mutta tv-tasoa en voi johtoteknisistä syistä (eikö ollut ammattimainen termi...?) siirtää mihinkään muualle, on tv:n tausta parempi ratkaisu.

Sitten minä yritin (oikeasti yritin) olla tavoistani poiketen oikein säntillinen, ja ryhdyin mittailemaan seinää mittanauhalla, ja merkitsemään talun paikkoja washiteipillä. Merkittyäni muutaman taulun ja astuttuani askeleen taaksepäin, sain huomata, että teippaukseni olivat niiiiiin vinossa kuin olla ja voi. Meni hermot. Jätin teipit roikkumaan seinään, ja pakkasin taulut takaisin nurkkaan.
Seuraavana päivänä kiskoin teipit seinästä, kiinnitin eka taulun seinälle, ja päätin mittailla kuitenkin muiden koukkujen paikat. Joo ei. Taas meni hermot. Lopulta päätin toteuttaa vapaan käden visioita ja iskin koukkuja (tarrasellaisia) seinään taiteellisella vapaudella. Tällainen siitä sitten tuli.
Pahoitteluni heijastuksista.
Tv-tason ympäristö on ollut minulle pitkään melkoinen murheenkryyni, kun seinäpätkälle ei tason lisäksi mahdu mitään muuta, ja töllötin on mallia järkälemäinen möhkäle, eli tasolle sen vierenkään ei kummoisia asetelmia tehdä. Ärsyttääkö ketään muuta muuten koskaan sisustusohjelmien tai -lehtien viimeisen päälle stailatut olohuonekuvat, jotka näyttävät aina niin seesteisiltä, koska niissä ei ole telkkaria? Missäs se sitten piileksii? Harvalla meistä kun koti on niin suuri, että olisi olohuoneen lisäksi erillinen tv-huone (vaikka joillakuilla toki on).
Näissä yllä olevissa kuvissa ehkä hahmottaa idean, jota tavoittelin kollaasiseinällä. Jos se edes hiukan häivyttäisi tuota siroa yli neljäkymmentätuumaista...
Tunnelmavaloakin pääsi jo hieman nurkkausta piristämään, alkaahan tuolla ulkosalla olemaan näin iltaisin jo säkkipimeää.
Ja tässäpä myös tämänhetkinen yritys yrittää naamioida susirumaa vahvistinta samaisessa nurkassa. Marmorilevy päälle.

Onko sinulla ollut suunnitelmissa rakennella posterikollaasia? Tai onko ystäväsi huokaillut viime aikoina jonkun upean julisteen perään? Itselläni nimittäin juolahti mieleen, että nämä Desenion julisteet olisivat mitä mainioimpia lahjaideoita. Vaikkapa jouluksi. Hinnat eivät nimittäin tosiaankaan päätä huimaa. Oma suosikkini tämän kollaasin julisteista on juurikin iso New York Map of Manhattan juliste, joka maksaa suuressa 50x70 koossakin alle kolmekymppiä. Lisäksi olen jo pidemmän aikaa etsiskellyt mustavalkoisia postereita ilman tekstiä, joten nämä Desenion valokuvat tulivat kyllä kuin tilauksesta. Ihmishahmojen sijaan jouduin Jampan valtaisan uteliaisuuden vuoksi valitsemaan enemmänkin luontoteemaa, mutta aika moni kuva jäi vielä mielenperukoille kaivelemaan. Tässä postauksessa eivät muuten näy vielä ihan kaikki uudet julisteeni. Minulla kun taisi vähän lähteä mopo lapasesta valokoiman kanssa, Ne loput kaksi näette sitten myöhemmin. :)

 ps. Deseniolla on vielä tämän viikon ajan voimassa lokakuun kampanjatarjous, jossa 100 euron tilauksesta saa 16 euron alennuksen, eli eikun kimppatilausta vetämään. Alennuksen saa syöttämällä kassalla koodin OKTOBER18


                   
                                             *Postaus toteutettu yhteistyössä Desenion kanssa.*
* Julisteet saatu Deseniolta.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)