Työpisteellä

tiistai 11. elokuuta 2015

Back to work. Arki on alkanut. Ja tottahan toki se helleraja rikkoutui sitten juuri tänään, kun me ahersimme kokouksissa. Vaan eipä haittaa, ihan oli mukava palata töihin. Näin loman jälkeen sitä on aina jotenkin innokas tattumaan toimeen. Kalenteri hohtaa vielä puhtauttaan, ja on kiva päästä töhertelemään eri värisillä kynillä merkintöjä tulevista tapahtumista. Syksy on aina pieni uusi alku, jolloin kaikki tuntuu ainakin hetken ajan mahdolliselta. Tänäänkin tutkailtiin kollegan kanssa kansalaisopiston lehdykkää, ja ajateltiin lähteä testaamaan TRE-kurssia (Trauma Releasing Exercises). Oletteko te kukaan kokeillut? Jos taas koko termi on uppo-outo, lisätietoa löytyy mm.täältä. 

Yläkerran DIY-työpisteellä on tullut jo vietettyä muutama hetkinen, mutta pyhänä aikomuksena on tänä vuonna pyrkiä tekemään kaikki työt työpaikalla eikä kantaa niitä kotiin. Suuria muutoksia työpisteellä ei ole tapahtunut sitten viime näkemän, mitä nyt tuli lisättyä seinälle yksi voimalause lisää. Koska työpiste sijaitsee sänkyä vastapäätä, niin onhan se hyvä olla aamulla ensimmäisenä vastassa ohjeistus, ettei kannata nousta sängystä väärällä jalalla. 

O

2 kommenttia

 1. Mistä tuo ihana valkoinen torkkupeitto/shaali tuossa työtuolin selkänojalla on? Mitä materiaalia? Oon pitkään ettinyt tuollaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torkkupeittohan on ihan Ikean mallia. Puuvillaa taitaa olla. Löytyy myös verkkokaupasta http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80200694/#/30200696
   :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)