White details

maanantai 5. tammikuuta 2015

Hyvää Uuden Vuoden ensimmäistä viikkoa. Täällä vietetään ennätyspitkän joululoman toisiksi viimeistä päivää, ja odotellaan kauhulla keskiviikkoa, kun herätys pärähtää soimaan klo 5.45. Loma on sujunut kertakaikkisesti lomailun merkeissä, sillä loman alkuun iskenyt flunssa teki selvää kaikista hyvistä aikeistani treenata into piukkana ja siinä sivussa puunata koko koti lattiasta kattoon. Uskon vahvasti, että ihmisen elimistö itse tietää parhaiten mitä tarvitsee, ja minun elimistöni tarvitsi nyt siis vapaata kaikesta stressistä ja suorittamisesta, ja kuinka ollakaan, olo on kerrankin töihin palatessa levännyt ja mieli virkeä. Olen viihdyttänyt itseäni lomalla kirjojen ja blogien lukemisen ohella ottamalla vihdoinkin selvää kaikkien(?) kohisemasta Netflix sarjasta Orange is the New Black, ja niinhän siinä kävi, että vaikka en tv:tä ole pahemmin viimeiseen vuoteen enää katsellut, jäin kerrasta koukkuun. Olenkin sitten iltaisin miesväen mentyä nukkumaan kököttänyt itsekseni pimeässä sohvan nurkassa ja nauttinut täysin rinnoin tekemättömyyden keveydestä möllöttäessäni sarjaa monta jaksoa peräkanaa. Tällä olen myös onnistuneesti kääntänyt vuorokausirytmini malliin puoliltaöin nukkumaan ja kahdeksalta ylös, joten vähän vaatii asennoitumista varmasti nämä tulevat ensimmäiset työaamut.
Sisustusrintamalla vallitsee perinteinen joulunjälkeinen epämääräisyys. Joulu on kerätty pois jo ajat sitten, mutta epämääräisiä esineitä ajelehtii vielä pinnoilla. (Näitä onkin jo vilahdellut Instagramin puolella, jossa postailen kuvia ihan vallan itsekseni, kun ei ole tullut mainostettua, että vihdoin ryhdyin kyseistä palvelua käyttämään. Jos joku haluaa siellä puolellakin menoa kurkkia, löydyn käyttäjätunnuksella ladolcevitadisandy ) Päätin, että tänä vuonna en pidä kiirettä kevään kanssa, jota yleensä ottaen olen alkanut viettää jo ensimmäinen tammikuuta lähtien (!), vaan annan kerrankin talven näkyä kotona vielä, kun kerran ulkosallakin se on pakkasten rantautumisesta päätellen vasta alkamassa. Niinpä kynttilälyhtyjä, taljoja ja lämpimiä torkkupeittoja lojuu siellä täällä, ja punainen lanka on muutenkin vähän hukassa. Kävin internetin ihmemaailmassa jo vähän haistelemassa kevään trendejä, ja saapa nähdä tuleeko lähdettyä mukaan tämän kauden väripalettiin. Mikä etteikö ainakin hiekanruskea ja vaaleanharmaa kotiimme istuisikin.
IMG_0661.jpg
IMG_0667.jpg
IMG_0674.jpg
Ja ne otsikon lupaamat valkoiset yksityiskohdat sitten? Eli kun nappaa maljakosta havunoksat pois eikä keksi mitä tehdä sille sitten, käy näin. Maljakko jää siihen, missä sattuu olemaan. Kun kynttelikkö ei enää mahdukaan joulusälän säilytyslaatikkoon (miten se mahtui sinne ennen joulua?), se jää siihen, mihin sen sattuu laskemaan. Ja niin, vesipullohan ei varsinaisesti hyllylle kuulu, mutta kun se siihen hetkeksi sattui pysähtymään, niin mikä jottei. Näitä katseenkestävämpiä vesipulloja saa muuten Verkkokaupasta. Ja ihan samaan hintaan kuin perusbonacquoitakin. Kävin joulun alla noutamassa paikallisesta liikkeestä erästä joululahjaani, ja satuin nämä kassan vieressä bongaamaan, Ei paha kahden euron sijoitus.                                                               Some white details after Christmas.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)