Nespresso Latissima Pro

torstai 15. tammikuuta 2015

Kahvia. Minä rakastan kahvia. Kuten olen jo aiemminkin kertonut (täällä, täällä ja täällä). Aiemmissa kahviaiheisissa postauksissani olen kirjoitellut rakkaudestani Nespresson Inissia-keittimeen, mutta nythän on niin, että sydämeni onkin vallannut aivan toinen kaveri. Muistatteko, kun syksymmällä kirjoittelin kattausideoita koskevassa postauksessani osallistuvani noilla kyseisillä kuvilla Nespresson kattauskilpailuun. No sittenpä tapahtuikin jotain ennenkuulumattoman uskomatonta, ja kuvani voittivat kisan. Kerrassaan käsittämätöntä. Minä, joka en koskaan voita mitään. Ja kävin muuten ennakkoon kurkkimassa kilpasisartenikin kuvia, ja niin oli upeita kuvia, että en hetkeäkään ehtinyt uskoa omaan voittooni. Onni kuitenkin potki tällä kertaa oikein olan takaa, ja sain palkinnoksi kisasta Nespresson Latissima Pro-kapselikahvinkeittimen. Ja voihan pojat, että se onkin komea ilmestys. Suurinpana etuna vanhempaan malliini tässä on integroitu maidonvaahdotin, eli saan näppärästi taiteiltua kahvilatasoiset pitkät maitokahvijuomat ja cappucinot ihan yhdellä napin painalluksella.
IMG_0901.jpg
Ja miksi tästä uudesta ystävästäni kertominen on kestänyt.. Noh, minähän en varsinaisesti ole mikään tekniikan ihmelapsi. Minua ei myöskään ole siunattu pitkillä hermoilla ja hyvällä kärsivällisyydellä. Joten kun en saanut tolkkua koneen ensimmäisen käyttökerran ohjeista, hylkäsin koko koneen käyttöönoton kuukaudeksi. Niin kauan meni, että suostuin pyytämään isäntäosastoa apuun, ja Nespresson You Tubeen lataamilla erittäin selkeillä käyttöönotto-ohjeilla saimme viimein valjastettua kahvikoneen muuhunkin kuin koristekäyttöön.
IMG_1001_2.jpg
Loppupeleissä kysessähän ei tietenkään ollut mikään hankala juttu, vaan kertakäytön jälkeen konetta olikin jo aivan helppo operoida. Päällä olevasta  kosketusnäytöstä voi valita haluamansa kahvin ristrettosta lungoon ja cappuccinosta latteen, ja lisäksi kone on niin älykäs, että osaa ihan itse esimerkiksi huuhdella maitovaahdottimen höyrytysputken käytön jälkeen. Osat on myös kaikki konepestäviä.
IMG_0926.jpg
Nythän sitä ollaan sitten taas päästy kahvivertailun makuun. Kun muut herkut on Uuden Vuoden jälkeen olleet pannassa, voi sentään pikkuisen herkutella Nespresson uusilla jälkiruokakahvimauilla. Nämäkin joulunalusajan uutuusmaut ovat olleet niin suosittuja, että osa niistä on jo tilapäisesti loppuunmyyty. Jos teidän kotoa löytyy jo Nespresso-keitin, täältä voi seurailla mitä uutuusmakuja kulloinkin on saatavilla.
IMG_0919.jpg
Oma vahva suosikkini on tällä hetkellä Vanilio-kapselista valmistettu Latte Macchiato, mutta melkein joka kerta kahvia valmistaessa tulee kokeiltua jotain uutta variaatiota.
IMG_1005.jpg
                                                             Life begins after Coffee - right?


Ps. Jos sinulla on ollut harkinnassa kahvikoneen hankkiminen, eikä Joulupukkikaan älynnyt moista tuoda, nyt kannattaa laittaa korvan taakse Nespressolla parhaillaan käynnissä oleva kampanja, jossa kahvikoneen ostaja saa 50 eurolla kahvikapseleita kaupan päälle. Minä bongasin tämän tarjouksen tänään aivan sattumalta, ja se on voimassa vielä tämän illan ajan, eli kampanja päättyy 15.1.2015. Voit lukea tarjouksesta lisää täällä. Ja jos ei itse ehdi tähän hätään kaupoille, ehtii tarouksen hyödyntämään nettishoppailemallakin, ainakin Gigantin sivuilla oli erikseen maininta kaupanpäälliskahveista, check it out.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)