My year of 2014

keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuoden viimeinen päivä. Ulkona jossain hyvin kaukana paistaa himmeä aurinko, kuin tuoden taas lupauksen uudesta vuodesta ja pian alkavasta keväästä. Tänä päivänä moni meistä uhkuu hyviä aikeita tulla paremmaksi ihmiseksi taas seuraavan vuoden aikana. Tehdään lupauksia. On taas kerran uusi alku edessä. Vuoden viimeisenä päivänä on myös tilaisuus katsahtaa taaksenpäin, mitä tapahtuikaan tänä vuonna. Vaikka blogielämä onkin vain pieni palanen koko elämää, on blogin kuvien kautta helppo palautella mieleen, mitä kaikkea vuoteen on mahtunut.
Vuonna 2014
Sandyn kotosalla on tietenkin sisustettu. Helposti kyllästyvänä vaihtelunhaluisena ihmisenä niin pienesineiden kuin huonekalujenkin paikat vaihtelevat tiuhaan. Uutta ilmettä on haettu erilaisin asetelmin, petauksin ja kukkasin, ja samalla on aina pidetty mielessä pienen miehen asettamat tilan käytön tarpeet. 
Sekakollaasi.jpg
Eniten jatkuvassa muutoksessa on elänyt olohuone, jossa suurin muutos oli toukokuussa saapunut uusi sohvamme. Kollaasissa vilahtaa vielä pääsiäisen aikaan kotiamme sulostuttanut vanha rakas rumilus. Oikealla ylhäältä alas on kolmen kuvan haaste, jossa yksi tila piti stailata kolmella eri tavalla. Sandyn räväkässä värimaailmassa kolme eri tyyliä olivat yhtä kuin valkoinen, harmaa ja musta.
Olohuonekollaasi.jpg
Vuoteen 2014 on kuulunyt myös hyvin olennaisena osana uuden terveellisemmän ruokavalion omaksuminen ja ravintototietouden syventäminen. Arjen kaunistamisen merkeissä myös kattauksia on tullut väsäiltyä useanlaisia, ja niinkuin Sandyn kotona asiaan kuuluu, välillä valloillaan on mustempi kausi, ja välillä taas valkoisempi.
Kattauskollaasi.jpg
Tokihan elämäni (turhan)tärkeisiin asioihin kuuluivat edelleen läheisesti myös muoti ja kauneudenhoito. Kunhan luonnonvaloa alkaa ikkunoista tirkistelemään, virittelen taas henkiin asukuvia, jotka ovat viime aikoina jääneet vähemmälle.
Lifestylekollaasi.jpg
Yksi vuoden kohokohtia oli pikkuihmisen kanssa tehty Italian matka. Kuinka mahtavalta tuntuikaan palata rakastamaani lomakaupunkiin muutaman vuoden tauon jälkeen, ja nähdä kuinka Jamppakin riemuitsi auringosta ja rannasta sydämensä kyllyydestä, sekä iltaisin valaistuilla kävelykaduilla tehdyistä iltakävelyistä. La passeggiata.
Lomakollaasi.jpg
Vaikka joskus aina tuntuukin, että elämä on niin hankalaa ja raskasta, etenkin, kun niskassa painaa monen viikon univelat, niinkuin meidän perheessä on tänä vuonna useampaan otteeseen saatu kokea, on vuosi kuitenkin kokonaisuudessaan ollut melkoisen hieno. Kun väsymys aina hetkeksi väistyy, pystyy taas näkemään sen kaiken kauneuden, mitä elämällä on tarjota.
Ylläoleviin kuviin tiivistyy tämän vuoden Makea Elämä, La Dolce Vita. Mitähän ensi vuosi tuo tullessaan.

Hyvää Uutta Vuotta kaikille!  Aiotteko te tehdä lupauksia?
Happy%21.jpg                                                          Some of the highlights of the year gone by.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)