Missoni Home

tiistai 16. joulukuuta 2014

Koska kaikkialla on säkkipimeää, lienee sama ottaa sisustusaiheisetkin kuvat siellä, missä valaistus on yhtä heikkoa ympäri vuoden. Siis kodinhoitotila/wc:ssä. Tilaa, jonne luonnonvaloa ei tule lainkaan, ei kovin useasti tule kuvattua. Nyt kuitenkin iski inspiraatio, kun mallailin paikoilleen Hullujen Päivien sijotustani, eli Missoni Home Keith-pyyhkeitä.* Edellisillä hullareilla jäin nuolemaan näppejäni, mutta nyt olin varautunut, ja kerännyt ostokseni valmiiksi ostoskoriin, jonka sitten vaan aamulla heti seitsemältä aktivoin. Joo-o, hullunhommaa, sanoisi joku. Nyt voin kuitenkin rastia taas yhden haaveen yli toivelistaltani. Oletteko te listanneet sisustustoiveitanne jonnekin? Minulla on jopa Pinterestissä oma ostoslista-kansioni, joka sisältää niin realistisia kuin epärealistisempiakin toiveita... 
Kodinhoitotilassamma vallitsee (yllättävästi) muutenkin mustavalkoinen värimaailma, joten Missonin pyyhkeistäkin halusin nimenomaan nämä Keith-pyyhkeet, vaikka ihan hetkisen verran harkitsinkin värikkäämpiä versioita. Vanhassa vara parempi.
IMG_9284.jpg
IMG_9305.jpg
IMG_9307.jpg
IMG_9282.jpg
IMG_9296.jpg
IMG_9285.jpg
Kodinhoitotilamme on parin neliön pikkuruinen tila, joka erottuu suihkutilasta lasiseinämällä ja ovella. Ihailen aina omakotitaloissa vieraillessani tilavia kodinhoitotiloja, joissa oikeasti mahtuu kuivattamaan pyykin ja tarpeen tullen vaikka säilyttämään silityslautaa tai mankeliakin, mutta meidän tehoneliöasunnosamme ei moiseen luksukseen ole lattiapinta-alaa riittänyt. No, näilläkin neliöillä pärjätään, mutta rehellisyyden nimissä pyykinkuivausteline töröttää ainakin neljänä päivänä viikossa eteisen ja olohuoneen välimaastossa. Kas siinäpä arkista sisustuselementtiä kerrakseen. 


                                         Our black and white toilet / utility room with the new Missoni Home towels.(* Kaupallinen linkki.)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)