Mustavalkoinen joulu

torstai 20. marraskuuta 2014

No niinhän se sitten viime viikonloppuna repesi joulun odotus Sandynkin huushollissa. Kaivelin esille vast'ikään tekemäni tämän joulun uudet hankinnat ja lisäksi nostelin vaatehuoneen ylähyllyltä alas joululaatikkoni (kyllä vaan, monikossa) ja yllätyin itsekin tehdessäni laatikoista kaikenmoisia löytöjä edellisiltä vuosilta, mitä en ollut edes muistanut omistavani. Taattuun tyyliin joulua vietetään mustavalkoisella teemalla, ja ennenkuin alan pikkuhiljaa paljastelemaan mitä minnekin olen ripustellut, keräilin tänne teillekin ideoita jouluksi. Ennen joulua on sisustusjuttujen lisäksi tuloillaan vielä ideoita mustavalkoiseen joulukattaukseen, eli pysykäähän kuulolla, jos kattausideat kiinnostaa. Ellei musta väri ole juuri sinun juttusi, samat ideathan toimii mainiosti, kun vaihtaa mustan vaikkapa punaiseen, joka tuntuu monien kauppojen  valikoiman perusteella olevan pitkästä aikaa kaikessa perinteisyydessään trendikästä.


MAINOS14.jpg

1. House Doctor:in paperitähden hankin ensimmäisen kerran viime jouluna, ja nyt sille piti saada pari kaveria lisää. Nämä ovat melko näyttävä, mutta silti hyvin kohtuuhintainen keino somistaa joulua ja säilyvät pusseihiinsa taiteltuina aina uudelleen seuraavaan jouluun.
2. House Doctorin kartonkipalloja meiltä löytyy sekä valkoisena, että mustana. 3. Näitä pienempiä on helppo käyttää moneen tarkoitukseen, esimerkiksi tarjottimella asetelmien somistuksena sekä kattauksessa.
4. Näitä raidallisia joulupalloja päätyi myös muutama asetelmaan. Kuuseen en taida näitä uskaltaa laittaa, kun ovat mokomat posliinia, ja Jampan viuhuessa kuusen ympärillä niille saattaisi käydä huonosti,
5. Nämä jäivät vielä kauppaan, mutta huutelevat nimeäni sen verran isosti, että saattaa olla, että pitää palata ne sieltä noutamaan.
6. Näitä Pillar lyhtyjä minulla on keräiltynä vasta vuosi sitten hankittu pienin kappale, mutta katsokaapa kuinka kaunista olisi sommitella asetelma lyhtykokoelmaan.
7. Gantin vanha tähtityyny on saanut majailla nyt pitkään piilossa, mutta jouluksi se pääsee somistamaan työhuonetta.
8. Elloksen uusin löytöni sen sijaan vilahti jo toissapostauksessa olkkarin puolella.
9. Myös taljoja löytyy jo muutama. Se täydellinen musta on vaan edelleen etsinnässä. Jos teillä on tietoa kohtuuhintaisesta mustasta taljasta, vinkatkaahan. Luulin jo tehneeni yhden löydön, mutta kotona selvisi, että kyseinen talja päästi väriä. Meinasi olla jo katastrofin ainekset ilmassa, sillä olin suunnitellut tällääväni taljan valkoiselle sohvalle - onneksi en ehtinyt.


                                                    My black and white Christmas. (* Linkit kaupallisia linkkejä.)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)