(Liian) Musta asetelma

perjantai 3. lokakuuta 2014

Vihdoin ja viimein. Viime viikonloppuna sain vihdoin ja viimein nostettua kuukauden verran senkin päällä seinään nojailleet Sarah Bendrixin julisteet seinälle. Ongelma on ollut, että en vaihtelunhaluisena ihmisenä halua lyödä koukkuja seiniin, mutta en myöskään ole pitkään aikaan löytänyt mistään irrotettavalla tarralla seinään kiinnitettävää taulukoukkua, joka kestäisi riittävän painon. Nyt tarroja oli taas ilmestynyt myyntiin, ja sain siis vihdoin ryhdyttyä toimeen. Kärsimättömänä naisena en mitään vatupasseja jaksanut kaivella esille, vaan suunnilleen viivottimella (joo-o) mittailin koukkujen tulevan samoille korkeuksille. Samalla innostuin väsäämään taulun alle asetelmaa, mutta ongelma on nyt se, että en vielä viikonkaan tuijottelun jälkeen ole varma pidänkö siitä. Menikö kerrankin tällaiselle ikisynkistelijällekin hieman liian synkäksi? 

IMG_7158.jpg

IMG_7119.jpg

IMG_7142.jpg

IMG_7132.jpg

IMG_7137.jpg

IMG_7143.jpg

Isompi tuikkuastia on Ellokselta ja pienempi rokkiversio HM Home:lta. Kaverinaan heillä on Iittalan Nappula-kynttilänjalka sekä niinikään HM:n uutuuksista bongatut lasiset säilyttimet. Näihin tuumailin jemmailevani jotain pientä naposteltavaa, elleivät sitten päädy korusäilytykseni jatkeeksi. Ja niin, ne taulut sitten.

IMG_7104.jpg

IMG_7124.jpg

IMG_7108.jpg

Mitäs tuumaatte? Lisäksi itseäni jurppii nyt taulujen päädyttyä seinälle tuo ruokailutilan seinän harmaa sävy. Olisiko pitänyt senkin suhteen pysytellä vaan aina varmassa valkoisessa.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)