Upea hääpaikka ja luksushotelli Oulussa | Lapland Hotel Oulu

sunnuntai 31. tammikuuta 2016

/If and when are you some day travelling to Oulu, I can warmly recommend Lapland Hotel Oulu./

Kesä lähestyy ja mikäs muu? No ihanat kesähäät. Ja tässä vaiheessa voin kehottaa kaikia tuttavia siellä ruudun toisella puolella kaivelemaan herneen nenästään, joka sinne saattoi otsikon myötä livahtaa, kun hetken ajan ihmettelitte, että missäs se hääkutsu oikein viipyy. Itse en siis ole häitä järjestämässä, mutta tiedän kyllä kuinka monet muut ovat, ja millainen suhina suunnittelun ympärillä kihisee. Tuli nimittäin jonkun verran lueskeltua noita hääaiheisia keskustelupalstoja silloin aikanaan, kun vielä itsekin kuvittelin häät joskus järjestäväni. Mutta asiaan. Minulla oli bloggaajaystävieni kanssa syksymmällä tilaisuus päästä tutustumaan uuteen Oululaiseen hotelliin Lapland Hotel Ouluun. Ja yllätys olikin melkoinen, mitä rakennuksen sisältä paljastui. Kyllähän minä olin aiemminkin kyseisellä paikalla sijainneissa hotelleissa vieraillut, mutta nähtävästi en ole nähnyt kuin pintaraapaisun siitä, mitä rakennus kätkee sisälleen. Sieltä nimittäin paljastui mitä täydellisin hääpaikka kaupunkihäitä suunnitteleville. Aloitetaanpas kuitenkin ihan alusta.
Ouluun siis avattiin marraskuun 2015 aikana uusi hotelli Kirkkokadulle. Hotelli on osa Lapland Hotels ketjua, jonka hotelleja löytyy jo useammalta paikkakunnalta. Hotellinjohtaja Yrjötapio Kivisaari kutsui ystävällisesti meidät PoP-bloggaajat kierrokselle uuteen hotelliin, jossa saimme tilaisuuden tutustua sekä hotellin ravintolan Oulan antimiin, että mahdollisuuden päästä kurkistelemaan hotellin yleisten tilojen ja perushuoneiden lisäksi myös hotellin yhteydessä sijaitsevaan Ynninkulmaan juhlatiloineen ja viinikellareineen. Ynninkulma on siis jo vuonna 1825 valmistunut Oulun NMKY:n puutalo, joka nykyisin kuuluu osaksi Lapland Hotel Oulua. Ja niin sitä vaan tällainen modernin sisustuksen keskellä asustava mustavalkoeläjäkin otti ja ihastui kertaheitolla Ynninkulman romanttiseen juhlahuoneistoon. Pastelliset sävyt seinissä ja juhlavat yksityiskohdat tekevät tilasta täydellisen hääpaikan ilman, että juhlan järjestäjän tarvitsisi itse nähdä vaivaa koristelujen suhteen. Avaamalla ovia juhlahuoneiden välillä mahtuu paikalle isompikin juhlaseurue ilman huolenhäivää tilanpuutteesta, mikä taitaa olla useimpien kaupunkihäätilojen ongelma. Ja se ruoka. Saimme bloggaajien kanssa maistella Oulan ravintolapäällikön loihtimia maistiaisannoksia, ja kerrottava on, että viittä vaille nuoleskelin kupitkin tarjoilujen  päättyessä. Eikä ruoka ollut ihan mitä tahansa perusravintolaruokaa, vai kuinka moni teistä on päässyt maistamaan friteerattua jäkälää?
Näitä ruokakuvia tuli napsittua melkoinen määrä, mutta säästetään teidät lopuilta. Kehotan erittäin lämpimästi varaamaan itse pöydän Oulasta, ja käymässä testaamassa. Pöydän voi muuten itse varata suoraan netistä. Oulan ruokalistalta löytyy suomalaista ruokaa modernilla twistillä ja erittäin edulliseen hintaan. Myös lapsille löytyy ruokaa jokaiseen makuun, ja ja todellakin edullisin hinnoin, minkä voitte itse käydä toteamassa lukaisemalla A La Carte Menun. Ja ruokailemaan lähtiessänne kannattaa jättää ennakkoluulot kotiin, sillä muunmuassa Tattijäätelö, joka on nimensä mukaisesti valmistettu vei kielen mennessään, puhumattakaan talon guteenittomasta suklaakakusta...
Historian havina oli Ynninkulmassa läsnä. Kehystettujen valokuvien perheitä katsellessa ei voinut kuin arvailla, millaista elämä oli ollut heidän aikanaan. Kertoopa tarina Ynninkulmasta löytyvän oman kummituksensakin, Gustavan, joka portaissa silloin tällöin hyväntahtoisesti mennä naristelee.
Ja jos nyt ei häitä satukaan ole suunnitelmalistalla, voi Ynninkulman viinikellariin tilata omalle seurueelleen viininmaistelutilaisuuden.

Ja mikäpä sen parempaa, kuin kaupunkihäiden jälkeen kömpiä hotellin pehmeisiin lakanoihin. Tai tottakai muutenkin Oulussa matkustellessa tai vaikkapa parisuhdeviikonloppua viettäessä. Yleensä ei hotelleissa tee juuri mieli kuvailla sisustusta, sillä sen verran ankeaa se tuppaa olemaan, mutta Lapland Hotel Oulun hotellihuoneessa on aistittavissa luksus. Vaikka perushuone on kooltaan tavallisen hotellihuoneen kokoa, on ykistyiskohtiin panostettu. Sängyistä löytyy viskoelastiset patjat vaativampaankin makuun ja sängyn päältä Balmuirin pehmoisa torkkupeitto. Upeat yksityiskohdat jatkuvat jopa kulpyhuoneeseen saakka. Ouluun turistina saapuvat saavat huomata hotellin upean sijannin, sillä ikkunasta avautuu polku niin lasten kuin aikuistenkin kesällä suosimaan Ainolan puistoon, ja sekä keskustan huvitukset kuten myös Oulun Tietomaa sijaitsevat kävelymatkan päässä. Hotellin teemana onkin hotellinjohtajan mukan ollut Affordable Luxury, mikä on konseptina ainakin minun mielestäni kerrassaan upea. Koska meillä kaikilla tavallisilla tallaajilla ei ole mahdollisuuksia maailmanluokan huippuhotelleihin matkustaa, voi jokainen meistä kuitenkin kokea pienen palan luksusta vaikkapa näin ihan omassa kotikaupungissaan.
Hotellin viimeistelty tyylikäs ilme näkyy myös hotellin aulassa, jossa ei todellakaan vallitse usemmista hotelleista tuttu kiireinen lähdön tunnelma. Upottavan pehmeät sohvaryhmät ja tuikkivat kynttilät sekä siellä täällä hotellin teemaa jatkavat porontaljat ja -sarvet luovat rauhallisen seesteisen olon varmasti jokaiselle matkaajalle. Meidänkin bloggaajaporukkamme sai lähes lapioida ulos aulan nojatuoleista, joihin olisi voinut jäädä rentoutumaan pidemmäksikin aikaa. Tämä kaikki kannattaakin käydä ihan itse kokeilemassa! Kiitos vielä "Yt" ja Lapland Hotel Oulu, kun saimme tulla vierailemaan.

The Happy color

keskiviikko 27. tammikuuta 2016

/What is your happy color? Mine is probably pretty clear for everyone who follows.../

Työkaverini purjehti eilen töihin ihanassa persikan sävyisessä ponchossa, ja oli kuin tuulahdus kevättä konsanaan. Kehaisin asua, ja kollega tuumasi kyllästyneensä ainaiseen harmaaseen. Tästäpä minä intouduin miettimään, olenko minä koskaan kyllästynyt harmaaseen, kaikissa sävyissään akselilla valkoinen musta?  Ei. En voi sanoa olleeni. Musta on kulkenut mukanani niin nuoresta kuin jaksan muistaa. Musta on turvallinen, musta on lohduttava. Musta on mukavuutta. Musta on selkeyttä. Postauksen loppuun pläjäytinkin yhden lempilainauksistani. But Darling, Black is such a Happy Color! Näin syvällisin miettein tänään.



DIY työpöytä(nen) | Ikea Hack

maanantai 25. tammikuuta 2016

/I have a  teeny tiny little corner upstairs as my second home office. The one I usually use is downstairs, but I am actually planning on making this corner my make-up spot, because of the window next to it. The desk is an IKEA hack made out of Expedit shelf./

Menipäs se myöhään ennenkuin koneen ääreen tänään ehdin. Harvoin on tässä ammatissa iltaohjelmaa, mutta tänään vierähti parituntinen kollegoiden seurassa. Mitään maata mullistavia uutisia ei tänään ole luvassa, mutta kun tuossa aiemmin ehdin nappaamaan muutaman kuvan yläkerran aulan hukkatilan työpisteestä, niin laitetaanpas jakoon. Pahoitteluni kohinasta. Nämä on niitä kuvia joita napsittiin se alaston pikkuassari jalassa roikkuen. Työpöytä(nen) on siis oma Ikea hack versioni Expedit-hyllystä. Olen tästä jo aiemminkin kertoillut, mutta uudemmille lukijoille tiedoksi, että kun en aiemmin löytänyt mistään riittävän pientä työtasoa makuuhuoneen nurkkaan, askartelin Ikean hyllyköstä välilevyt ja yhden sivun kokonaan pois, ja kas vain, täydellisen kokoinen pöytä(nen) oli syntynyt. Kaavailen tekeväni tästä työpisteestä oman meikkipöytäni, sillä vieressä olisi ikkunan täydeltä luonnonvaloa tarjolla (ainakin kun kevät tästä etenee). Jos suunnitelmat käytännön tasolle etenee, niin yritetäänpä sitten saada vähän parempia otoksia tallennettua.


Kokemuksia Bikini HIIT Challenge:sta ja arvontojen voittajat

perjantai 22. tammikuuta 2016

Nyt tekisi mieli melkein siteerata Antti Tuiskua ja tuumata, että paadippadiidiipaadi... Vaikka en kummempia paadeja tänä viikonloppuna suunnittelekaan, on perjantaissa ja viikonlopun alkamisessa juhlan paikkaa jo kerrakseen. Kaksi aamua pitempään nukkumista ja hitaita käynnistymisiä pyjamassa vanuen siis luvassa. Jee. Oululaisille (pienten) lasten vanhemmille vinkiksi, että huomenna on Ouluhallissa LiikukkoNää-messut, jonne me Jampan kanssa suunnitteltiin lähteä etsimään pienelle herralle jotain tarmonpurkuharrastusta.

Tänään on myös tullut vierähtäneeksi kaksi viikkoa siitä, kun aloitin Uuden Elämän. Tai siis siitä vielä hitusen kuumottavamman version, eli Bikini HIIT Challengen. Lupailin kertoa miten homma on edennyt, ja miltä treenit ovat tuntuneet, joten täältä pesee.

Tähän mennessä olen suorittanut kahden viikon aikana yhteensä viisi  HIIT-treeniä ja neljä Core-treeniä ja poden armotonta morkkista siitä, että jätin tällä jälkimmäisellä viikolla yhden HIIT-treenin tekemättä. Syy moiseen löytyi lähes migreeniin verrattavissa olevasta päänsärystä, jonka minä pöljä ihan tieten tahtoen itselleni hommasin jättämällä useampana yönä peräkkäin käyttämättä purentakiskojani. For real. Jos teilläkin on jatkuvaa päänsärkyä, kipaiskaapa hammaslääkäriin, sillä vika on luultavasti siinä, että purette hampaitanne yhteen unissanne. No mutta, nyt minä eksyn taas aiheesta. Puolustuksekseni kerrottakoon, että HIIT:in sijaan tein kaksi rentouttavaa venyttelyharjoitusta Yoogaialla (ilmaiskoodi joogatreeneihin täällä), jotta saisin niskat auottua siihen kuntoon, että pääsen muita treenejä jatkamaan. Myös neljä TRE-harjoitusta on kahteen viime viikkoon mahtunut.

Bikini HIIT Challenge:n plussat:

+ painoa on lähtenyt. En vielä kerro paljonko, sillä viikko on vielä jäljellä, mutta kerronpa sen, että jos joku olisi kaksi viikkoa sitten joulujälkeispöhötyksessäni pyytänyt minua pukemaan bikinit päälleni, olisin jättänyt tarjouksen väliin, mutta nyt kehtaisi taas uimahalliin mennäkin.
+ peppu on noussut piirun verran ylemmäksi. Oikeasti. Ei voisi millään uskoa, että jo kahdessa viikossa näkee tuloksia, mutta näin on näreet. Koska HIIT-treenit keskittyvät nimenomaan reisien ja pakaroiden muokkaamiseen, voi tulosta tosiaan tulla jo näin nopeasti. Silti lihakset eivät ole olleet kipeänä missään vaiheessa.
+reidet ovat kiinteytyneet. Vielä en ottanut uusia mittoja, mutta tämäpä on todettavissa ihan peilistä. Ainakin osa teistä tietää, mistä puhun, kun kerron, että seisoessa suorassa ei reidet mene enää yhteen. Ei vaikka itse asiassa ihan yrittämällä yritin. Jonkunnäköistä kiinteytymistä on siis täytynyt tapahtua, koska vielä pari viikkoa sitten ei reisien välistä päivä päässyt paistamaan.
+selkä ei ole ollut kipeä. Pidempään blogia seuranneet tietävät minun kärsivän välilevynpullistumasta ja kulumista, joiden aiheuttama kipu alkaa pahentua aina treenaamattoman ajanjakson aikana. Heti ensimmäisinä päivinä treenit aloitettuani katosi myös kipu, ja selkä on ollut selvästi joustavampi.
+aina ehtii. Olen treenannut tenavan pikkukakkosen aikana, perheen miesväen ollessa iltapesulla, Jampan päiväunien aikaan jne. Aina on aikaa 20 minuuttia, kun ei tarvitse erikseen lähteä mihinkään.

Ja miinukset:
- osa liikkeistä on niin kovia, että ei pysty ei kykene. Tämähän riippuu siis jokaisen omasta kunnosta, mutta olenpa saanut huomata, että ihan kaikki paikat eivät olekaan niin kovassa kunnossa kuin olen kuvitellut. Jos siis sinulla on treenitaukoa enemmänkin, kannattaa siis aloitella tämä verkkovalmennus sen hieman kevyemmällä versiolla, eli Uuden Elämän Alulla.

Viikon päästä kertoilen sitten lisää siitä, miten valmennuksen viimeinen viikko on sujunut ja miten kävi mitoille. Muistutan vielä, että jos arpaonni ei tänään suosi juuri sinua, on vielä tällä hetkellä voimassa tarjous, jossa Uuden Elämän voi hankkia itselleen puoleen hintaan, mikä on näin laadukkaasta valmennuksesta ihan käsittämättömän edullinen 24,50e. Myös Bikini HIIT Challenge on vielä puoleen hintaan, ja tähän hintaan saat kutsua myös ystäväsi mukaan treenaamaan ilmaiseksi.


Ja sitten ne arvontojen voittajat, jotka arpoi Random Org.

Nettivalmennuksen voittivat itselleen arpanumero 13 ja18, eli Sonja ja pienen vauva äiti, joka unohti laittaa nimimerkin mukaan, mutta sähköpostiosoite löytyy. Onneksi olkoon! Välitän tietonne eteenpäin, joten tarkkailkaahan sähköpostianne lähiaikoina.

100 euron lahjakortin Fitwoodille voitti arpa numero 27. Arpoja oli tupla-arvat huomioiden yhteensä 73. Voittaja on siis Kaura. Onneksi Olkoon! Välitän tietosi Fitwoodille.


Reipasta Viikonloppua!

Makuuhuoneen nurkissa | Bedroom corners

torstai 21. tammikuuta 2016

/I decided to move my desk out of the bedroom and carried my clothes rack in for a change. How come can one woman have so many clothes that they don't fit into any amount of closet space?/


*Postauksen lopussa alekoodi lastenvaateostoksille*



Viime viikonloppuna sain vaihteeksi vimman kannella tavaroita paikasta toiseen. Päätin roudata DIY-työpisteeni ulos makuuhuoneesta, koska se on jotenkin tehnyt tilan tosi ahtaaksi ja nähtävästi muutenkin häirinnyt omia sisäisiä fengshuitani, kun en sitten kuitenkaan koskaan oppinut sen ääressä töitä tekemään. Pöytä päätyi hukkapätkän kokoiseen aulaamme, ja tilalle raahasin alakerran vierashuoneen nurkasta Hayn vaaterekkini. Muuten makkarissa ei suurempia muutoksia juuri mahdu tekemään, kun mammuttisänkyä ei pysty järkevästi mitenkään muulla tavalla sijoittamaan. Huone on muutenkin vallan kompaktin kokoinen, joten nämäkin kuvat on otettu sängyssä maaten.
Vaatesäilytyksessä tilanne on toden totta se, että koko seinämän kokoiseen kaapistooni ei mahdu enää yhden yhtä hengaria. Se siitä "säilytä vaatteesi ilmavasti"-ohjeesta.
Myös laukkuja löytyy kaapiston lisäksi roikkumasta rekillä...
... ja lojumasta rekin alla.
Sänkyhän tulee pedattua äärimmäisen harvoin, ja niinpä tyynyt saavatkin majoittua pinottuna suurimman osan aikaa.
Ja samasta syystä myös päiväpeite ja torkkupeittokin saa jokseenkin rauhassa roikkua tikkailla koskemattomana päivästä toiseen. Ehdittekö te oikeasti petaamaan sängyn ylös-aamupala-herätä lapsi-pue lapsi-tarhaan-töihin-aamuina?
Kynttilöitäkään harvemmin makuuhuoneessa poltellaan, mutta nämä Granitin betoniset tuikut on niin kauniit, että ovat toistaiseksi saaneet jäädä.

Ja tiedättekös mitä? Jos joskus olen tullut valiteelleeksi kuvausajan puutetta sen rajoittuessa Jampan päiväuniaikaan viikonloppuisin, niin nyt sitä vasta ollaankin haasteen edessä. Jamppa on alkanut jättää päiväunia pois ja hääräsi näissäkin kuvauksissa aataminasuisena assistenttina (eräät viihtyy kotona nakkena, kun minä tykkään pitää lämpöjä täysillä näin pakkasilla...) ja joka toisessa kuvassa vilahtaa tukkatupsu tai pikku kätönen... Lopulta kuvaukset muuttuivatkin lapsikuvauksiksi, ja saatiinpa muutama melko mainio otos taltioituakin. Ne jääköön perhealbumiin, mutta laitetaan nyt tännekin tämän verran muistoksi. 

Ps. Tänään ja huomenaamulla viimeinen tilaisuus osallistua lahjakortin tai nettivalmennuksen arvontaan, sillä perjantai-iltapäivällä arvotaan voittajat.

PS 2. Arvatkaapa vaan mitä sitten päädyin tilaamaan tuolta eilen mainostamaltani Elloksen alennuksen alennus-päiviltä, joissa aletuotteesta saa vielä sen -50% hinnasta pois? No lastenvaatteita. Oli kuulkaas melkoinen säästö, kun ostoskori näytti ensin normihintaa (400e), sitten siitä perusalennukset pois, jotka oli nyt lasten vaatteissa -50% luokkaa (200e) ja sitten kassalle siirtymisvaiheessa vähentyi summasta vielä -50%. Myös merkkilöytöjä oli jäljellä, kuten Reimatechin toppa-asuja. Itse ostin seuraavaan kokoon valmiiksi Reiman sadeasun, jolle jäi hintaa alle kaksikymppiä (!) ja Jampalle kesäksi T-paitoja, joille jäi hintaa reilut kaksi euroa kappale jne jne. Menkäähän lapsekkaat kiirenvilkkaa penkomaan. :) Muistkaa siis, että alennus tulee näkymään vasta kassalle siirtymisvaiheessa, ja alekoodi kenttään syötetään koodi 335410.

Ale jopa -80% |Valkoinen sisustus

keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Olihan se pakko mennä vielä kerran katselemaan alennusmyyntejä, kun kuulin Ellokselta saatavan alennustuotteistakin vielä alennusta. Parhaimmillaan tuotteita on tällä hetkellä siis myynnissä -80% alennuksella, ja niistäpä poimin osan tähän. Monesti tulee leikiteltyä ajatuksella, että mitenköhän sitä kotinsa sisustaisi, jos sattuisi nyt olemaan opiskelija ja asumaan omassa pienessä yksiössä tai kaksiossa, ja sisustusbudjetti olisi pieni. Kun minä aikanaan yksiössäni majailin, ei Ikeasta vielä oltu meilläpäin kuultukaan eikäpä juuri muistakaan edullisemmista sisustusliikkeistä, joita nykyään on pilvin pimein. Olisi todella hauskaa päästä jonkun nuoren matkaan vielä jonain päivänä hänen kotiaan sisustelemaan, ja edelleenkin, vaikka omassa kodissa musta näytteleekin melko vahvaa roolia, viehätyn kovasti ajatuksesta kokovalkoisesta sisustuksesta. Tässäpä olisi muutama oiva vinkki edullisesti vaikkapa juuri sinne ensimmäiseen omaan kotiin.

Huom!  Homma toimii siis niin, että esimerkiksi näiden tuotteiden hinnoista vähennetään lisä -50% siinä vaiheessa, kun ne on ensin klikattu ostoskoriin ja siitä sirrytty kassalle. Esimerkiksi tuolle isolle ryijymatolle jää siis hintaa vain 55,65e (!!). Jos sinun koneellasi ei jostain syytä näy -50% lisäale valmiiksi, voit syöttää alennuskoodin paikalle koodin 335410



1. Valkoiset lakanat, 11,90e.
2. Paneeliverhopari alkaen 8e.
3. Sivuverhot alk. 16,76e.
4. Iso ryijymatto puoleen hintaan.
5. Puuvilla-pellavasekoite päiväpeite yhden hengen sänkyyn -40%.
6. Kylpypyyhkeet 2 kappaleen paketti 15,96e ja käsipyyhkeet 4 kpl yht 10,36e
7. Koristemaljakot settinä puoleen hintaan
8. Pieni sohvapöytä 25e
9. Pöytävalaisin -30%.
10. Kaitaliinat 2 kpl pakkaus 8,36e
11. Kylpyhuoneen matto 19,16e
12. Tyynynpäällinen 3,50e


Nämä ja muut ihanat löydöt täältä.






(Linkit kaupallisia linkkejä.)

Taulu | A work of Art

tiistai 19. tammikuuta 2016

/Up until now I have never owned a genuine painting. Everything on my walls are framed posters. But never say never. This work of art is painted by a very talented blogger colleague of mine, Jaana from At Home./

Never say never. Tai kotimaisemmin, ei koskaan pitäisi sanoa ei koskaan. Minä olen nimittäin aina ajatellut. että minun kotini seinillä ei tulla maalauksia näkemään. Itsellä kun on tuo taitellinen peukalo ihan keskellä kämmentä ja monet kerrat olen galleroiden ikkunoiden edustalla seissyt pyörittelemässä silmiäni ihan minulle tuikituntemattomien taiteilijoiden maalausten hinnottelua. Ei ole tarkoitettu tavallisille tallaajille nuo teokset. Mutta sittenpä sain vihiä, että eräs ihana bloggaajakollegani, johon olen saanut tutustua PoP-blogit yhteisön myötä, maalailee tauluja. Jaana sisustaa myös kerrassaan ihana kodikasta ja upeaa kotiaan At Home blogissa. Ja kuinka sattuikaan, sain hänet taivuteltua myymään yhden kauniista töistään minulle. Mitäs sanotte, kyllä ne toiset osaa?



Ps Olohuoneeseen tykkänään jo kyllästyneille tiedoksi, että tällä viikolla tuloillaan pitkästä aikaa kuvitusta muualtakin.

Valoa näkyvissä | White tulips

maanantai 18. tammikuuta 2016

/Even though it is -20 degrees celsius outside, tulips are a definite sign of the spring getting closer./

Valoa näkyvissä! Eilen kotia kuvaillessa ikkunasta pilkahtava valonsäde oli minulle kuin oljenkorsi hukkuvalle. Minä kun en ole talvi-ihminen. En sitten millään lailla. Vaikka yritän vakuutella itselleni talven sisältävän monia hienoja asioita, kuten lumen narskahtelun saappaan alla ja lapsen punaiset posket pulkkamäestä paluun jälkeen, voisin silti tulla vallan hyvin toimeen kokonaan ilman talvea. Jatkuva toppavaatteisiin kääriytyminen ja hengityksen salpaava pakkanen ei viime viikkoina ole varsinaisesti auttanut tätä tuntemaani talven tuskaa, vaan saaneet minut pikemminkin epätoivoisesti etsimään merkkejä keväästä. Saapuipa siis kreivin aikaan tuo eilinen auringon pilkahdus minua taas muistuttamaan, että ehkä tästä taas jälleen kerran selvitään. Kevään saapumisen varmoja merkkejä ovat myös kauppoihin saapuneet tulppaanit. Minuun meni kappareissulla joku ihme räyhänhenki ja päätin, että en varmaan osta tulppaaneja, kun niitä on nyt jokaisen pöydällä ja kaikki blogitkin pullollaan, mutta onneksi tulin sitten järkiini. Eiköhän sitä ihan syystä kannata ostaa kauden kukkia siinä missä kauden vihanneksia ja hedelmiäkin. Viimeistään kurkistus kukkakaupan eksoottisempien leikkokukkien hintalappuihin sai minut myöntämään, että tulppaanit ovat ihan hyvä ostos. Ja ovathan ne.

Siellä se verhon takana vilkuttelee valojaan. Saapuva kevät.

Ps: Muistattehan, että perjantaihin saakka on aikaa osallistua sekä Uuden Elämän Alku-nettivalmennuksen että Fitwoodin 100 euron lahjakortin arvontoihin. :)