Volyymiripset

sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Heipä hei. Välillä hypätään aiheissa taas hieman kauneuden puolelle. Ajattelin nimittäin tulla vinkkaamaan teille kaikille Oululaisille, jotka ovat joskus miettineet uskaltaisiko sitä kokeilla ripsienpidennyksiä, että nyt olisi loistava tilaisuus päästä juttelemaan asiasta ammattilaisten kanssa ilman mitään kiirettä tai ilman paineita sitoutua mihinkään. Oululainen Ripsistudio KaunNiina kun järjestää yhdessä samoissa tiloissa toimivan Kynsistudio Anskun kanssa avoimet ovet lauantaina 11.6. 
Itse olen pitänyt ripsienpidennyksistä yli vuoden tauon, sillä herkkäsilmäisenä minä en voi käyttää perinteisiä ripsiliimoja, ja käytettyäni jonkun aikaa ns. allergialiimaa sain huomata, että ainakaan minun ripsissäni pito ei riittänyt. Puolitoista kuukautta sitten suunnitellessani lähtöä Indiedays-gaalaan sain päähänpinttymän siitä, että ripset on saatava takaisin sillä talven kalpea iho sai naamataulun näyttämään kummitukselta. Koska lähtö oli jo muutaman päivän sisällä ajatuksen saamisesta ryhdyin samoin tein surffailemaan verkossa, että mistä ihmeestä siiuhen hätään löytäisin kohtuuhintaisen ja taitavan ripsiteknikon. Sattumalta törmäsin Studio KauNiinan sivuille ja vapaista ajoista sattui juuri löytymään itselle passeli aika ja niinpä hieman jännittynein mielin kurvailin seuraavalla viikolla Raksilaan mitä kauneimmalle asuinalueelle, missä vanhassa puutalossa Studio sijaitsee. Yllätys oli oikein positiivinen, sillä ripsiteknikkoni Sara oli todella taitava, ja kokeiltuamme yhdessä tuumin minulle uutta L-kaarevuutta ja uuttaa liimaa, oli lopputulos todella pysyvä. 
Minähän en itsestäni osaa kasvokuvia ottaa, joten tässäpä muutosta havainnollistamassa ihan vaan Facebookista napatut profiilikuvat, mutta kyllähän näistäkin eron huomaa. Vasemmalla puolella meikki on sama, ja ripsiinkin on sudittu pidentävää ripsiväriä. Joo-o, on on, vaikka ei se ehkä ihan siltä näytä... 

Jos siis sinustakin tuntuu, että vaikkapa näin kesällä olisi mukava päästä meikkaamisen suhteen vähän vähemmällä, niin tulehan pistäytymään tässä tapahtumassa lauantaina.

1 kommentti

  1. Mieletön ero kyllä!! Mulla oli kerran ripset, mut ei oo aikaa laitatuttaa niitä....ehkä joku päivä on :)!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)