Mustavalkoinen asuviikko

sunnuntai 17. elokuuta 2014

Nonniis. Nyt olisi taas luvassa luokattoman heikkoja Jampan pikkukätösten lähmimän peilin kautta otettuja asukuvia. Mutta kun tuli tuossa alkuviikosta luvattua niin antaa mennä. En tosiaan kehtaa vaivata ukkoparkaa asukuvien otolla, kun hän pitää koko touhua ihan heikkojärkisten hommana, ja oma kärsivällisyys ei vaan riitä jalustan ja itselaukaisun kanssa säätämiseen. Ollakseni muotia rakastava olen kuitenkin suhteellisen laiska pukeutuja, ja yksityiskohtien säätäminen jää usein puolitiehen. Muutenkin asujen on oltava niin mukavia, että niissä jaksaa työpäivän sujuvasti oleilla ja vaatteiden on oltava helposti yhdisteltävissä. Niinpä tälläkin viikolla päätin pitää korut samoina koko viikon ja samoja vaatekappaleitakin kuvissa vilahtelee. Tällaisissa sitten tällä viikolla on viiletetty.

Maanantai
Asukollaasi.jpg
Hame/H&M, T-paita/Esprit, kengät/Esprit

Tiistai
Asukollaasi1.jpg
Hame/H&M, paita/Zara, kengät/Vagabond

Keskiviikko
Asukollaasi2.jpg
Paita ja maksihame/Selected Femme. 

Torstai
Asukollaasi3.jpg
Paita/Esprit, pitsihame/Cubus, kengät/Bianco

Perjantai
Asukollaasi4.jpg
Mekko/Vila, kengät/Vagabond

Lauantai
Asukollaasi6.jpg
Pitsishortsit ja T-paita/Seppälä, laukku H&M, kengät/Esprit

Sunnuntai
Asukollaasi5.jpg
Paita/Esprit, farkut/Vero Moda, kengät/Vagabond

Että näin. Kuten kuvista voi päätellä, on Esprit edelleen lempimerkkini, jonka mallistoista teen joka sesonki ihania löytöjä. Muut kuvien vaatteet ovatkin sitten edullisimmasta päästä. Jampan syntymän jälkeen on tainnut käydä niinkuin monelle muullekin äiti-ihmiselle, että omaan pukeutumiseen ei enää raaski sijoittaa niin paljoa, kun tenavan vaatteita saa olla jatkuvasti kasvun myötä uusimassa. Kengissä omalle jalalleni sopivimmat mallit on aina löytyneet Vagabondilta ja Biancolta, ja nyt kun Biancoa ei enää täältä saa, on pitänyt lähteä metsästämään uusia kenkämerkkejä. Uusimmat lisäykseni jättiläismäiseen suurehkoon kenkäkokoelmaani ovatkin saapuneet Clarksilta.

Nyt on kuitenkin ilmassa jo niin syksyn tuntu, että taitaa täytyä ensi viikon aikana pakata pitsihameet ja -shortsit talviteloille. Tervetuloa farkut ja neuleet. Löytyikö asujen joukosta teitä miellyttäviä kokonaisuuksia?

ps. Tämän aamun asu olikin muuten jotain ihan muuta. Käväistiin miehenpuolen ja Jampan kanssa metsäretkellä mustikoita katselemassa. Minä ötökkä- ja käärmekammoisena sonnustauduin 14 vuotta vanhoihin tuulihousuihin ja kymmenen vuotta vanhaan tuulitakkiin ja vedin vielä hupparin ja lippalakin päähän öttiäisten suojaksi. Komeuden kruunasi punaiset kumisaappaat....

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)