Heipähei kaikki täällä Oulussa ja lähiseutuvilla asustelevat! Onhan jo korviinne kiirinyt sana, että ensi lauantaina 7.6. järjestetään jo perinteikkääksi muodostunut bloggareiden kirppis Oulun Torin rannassa klo 9-15. Tapahtuman Facebook sivujen mukaan paikalle on saapumassa jo tuhatpäinen joukko, eli jos mielit löytöjä tekemään, kannattaa olla ajoissa paikalla. 10259895_746131895426730_856576455407636 Kuva lainattu Karlan blogista. Minulla on myyntiin tulossa taas hurjat määrät tavaroita ja Jampan vaatteita. Jos siis sinulla tai jollakulla lähipiirissäsi sattuisi olemaan tarvetta 1-2 vuotiaan pojan vaatteille, niin tulehan kurkistelemaan valikoimaa. Myynnissä mm. välikausipukua, kumpparit, Polarn O Pyretin kevyttoppatakkia, PoPin toppalakkia ja kintaita yms. Mukaanhan kannattaa pikkurahan lisäksi varata myös hieman isompia seteleitä, jos mielii päästä myös merkkivaatteista kaupoille. Itse bongasin viime kesänä paljonkin juuri PoPin vaatteita naapuripöydän myyjättäreltä. Lisäksi myynnissä on mm. Stokke Tripp Trapp Baby Set valkoisena sekä jonkun verran vielä vauvatavaroitakin, kuten esimerkiksi tämä ihana Mamas and Papasin unipussi, joka on uudenveroisessa kunnossa oltuaan meillä vaan koristeena. Lisäksi haikein mielin luovun lopuista vauvamaisemmista somisteista, kuten näistä. IMG_4161.jpg Pentikin halinalle ja halipupu etsivät nyt uutta kotia, samoin kuin Mamas and Papasin virkattu peite, Shhh....Baby sleeps-ovikoriste, sekä vekkulit kirjatuet. Lisäksi myyntiin on tulossa jonkun verran piensisustustavaraa, kuten Iittalan tuikkuastioita, ja mm. Designers Guildin pieni lahjapakkaus. IMG_4173.jpg IMG_4178.jpg Muutamia omia vaatteita ja kenkiäkin lähtee myyntiin, mm. Espritin yläosia, ja nämä kuvassa näkyvät mustat Calvin Kleinin nilkkurit sekä konjakin väriset nahkanilkkurit. IMG_4167.jpg Mikäli joku mainituista tai kuvien tuotteista kiinnostaisi, mutta et ole paikallisia, niin huikkasehan sähköpostin puolelle, miksei se postitse lähettäminenkin onnistuisi. Eli tervetuloa kaikki Torille lauantaina, ja kertokaahan blogeja seuraamattomille kavereillekin, että nyt olisi tilaisuus tehdä löytöjä niin pukeutumisen kin sisustuksenkin saralla. Näkemisiin!

torstai 5. kesäkuuta 2014

Kuinka montaa kuvaa sitä voi vähän hassahtanut bloggaaja ottaa omasta aamiaisestaan? No monta. Jamppa katseli kummissaan sohvalta ja huuteli välillä aamuvellinsä perään, kun eräät räpsii kuvia niinkin arkisesta asiasta, kuin aamupalarahkasta. Olen vaan niin riemuissani, kun kesän tulon myötä olen saanut taas tuoreet marjat ruokapöytään. Tänä talvena ruokavalioremontin myötä kuluikin ennätysmäärä marjoja, ja pakastin alkaa jo häämöttää tyhjyyttään. Ja eihän ne pakastemarjat ole muutenkaan kuin haalea muisto tästä.

IMG_4228.jpg

Ruusuja on riittänyt kattauksen koristukseksi, kun ne pesästään lentäneet melkein jo aikuisiksi kasvaneet lainalapset muistivat luokanvalvojaa kukkasin. Monen mielestä nykyään turha ele, mutta lämmittää kyllä saajan mieltä kovasti.

IMG_4230.jpg

Vaikka sekä pensasmustikat, että mansikat ovat vielä tällä hetkellä espanjalaisia, niin ne kyllä kruunaavat aamuni. Erityisesti mustikat ovat olleet niin hyviä, että jos näitä olisi saatavilla ympäri vuoden edullisesti, voisin luvata lakkaavani syömästä karkkia saman tien.

PicMonkey%20Collage.jpg

Pahoitteluni muuten blogin hiljaisesta päivitystahdista. Se viime viikolla allergiaksi diagnosoitu tauti Jampalla osoittautui siten uudella lääkärikäynnillä keuhkokuumeeksi, ja täällä ollaan viihdytetty sairastavaa karhunpoikaa kokopäivätoimisesti. Aloittamani suursiivousprojektikin lykkäytyi, kun Jampan viimeiset tarhapäivät peruuntuivat taudin takia. Nyt sitten toivotaan sormet ja varpaat ristissä, että hoito purisi, alkaa nimittäin olla jo vähän muunkinlaista kuumetta ilmassa. Matkakuumetta. Ensi viikolla odottaisi aurinkoinen Italia, jos sadaan kaikki perheenjäsenet terveinä koneeseen.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)